30/12/2017

30
Dec

Αυτοί έκλεβαν μοτοσικλέτες υψηλού κυβισμού

Αυτοί έκλεβαν μοτοσικλέτες υψηλού κυβισμού.Στη δημοσιότητα δίνονται κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δέκα ατόμων, μελών εγκληματικής ομάδας, που διέπρατταν κλοπές μοτοσυκλετών μεγάλου κυβισμού. Επιπλέον δίνονται και φωτογραφίες από μοτοσικλέτες που εντοπίστηκαν

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

ΚΟΡΩΝΑΙΟ Νικόλαο του Μιχαήλ και της Λαμπρινής, γεννηθέντα στις 18-11-1975 στο Περιστέρι

ΚΟΡΩΝΑΙΟ Γεώργιο του Μιχαήλ και της Λαμπρινής, γεννηθέντα στις 22-9-1982 στο Περιστέρι

ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο του Νικολάου και της Αργυρώς, γεννηθέντα στις 31-5-1973 στο Αγρίνιο

ΠΟΘΗΤΟ Νικόλαο του Γεωργίου και της Χρυσούλας, γεννηθέντα στις 22-12-1975 στην Αθήνα

ΖΩΚΟ Χρήστο του Φώτου και της Μαριάννας, γεννηθέντα στις 19-6-1994 στην Αθήνα

(επ.) ZINXHIRIA (ον.) ARGJIR του KRISTO και της EFROSINI, γεν. 02-03-1994 στην Αλβανία

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο του Αναστασίου και της Δήμητρας, γεν. 04-06-1988 στο Μαρούσι

ΑΡΤΣΙΒΟΥΡΤΣΗ Άγγελο του Θεοδώρου και της Ελένης, γεν. 10-09-1991 στην Αθήνα

ΣΗΦΟΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Νικόλαο του Μιχαήλ και της Αικατερίνης γεν. 21-04-1969 στην Αθήνα

ΝΤΑΛΑΚΟ Κωνσταντίνο του Δημητρίου και της Αθανασίας γεν. 22-07-1972 στην Κοζάνη

Δείτε φωτογραφίες από τις μοτοσικλέτες

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, καθώς και στον εντοπισμό επιπλέον χώρων στάθμευσης (καβάτζες) και των ιδιοκτητών των κλεμμένων μοτοσικλετών.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476203, 210-6476606 και 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: link

30
Dec

Bloomberg: Παγκόσμιοι ‘πρωταθλητές’ απόδοσης το 2017 τα ελληνικά ομόλογα

Bloomberg: Παγκόσμιοι ‘πρωταθλητές’ απόδοσης το 2017 τα ελληνικά ομόλογα.Τα ελληνικά ομόλογα αναδείχθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές απόδοσης για το 2017, σύμφωνα με το ετήσιο αφιέρωμα του Bloomberg, με αποδόσεις στα επίπεδα του 60%.

Οι πέντε ελληνικοί τίτλοι, με λήξεις μεταξύ 2034 και 2042, έχουν με διαφορά την καλύτερη απόδοση μεταξύ των ομολόγων αναπτυγμένων αγορών, καθώς οι τιμές τους αυξήθηκαν φέτος από 59,3% έως 63,7%.

Ακόμη εάν ληφθούν υπόψη και οι αναδυόμενες αγορές, οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων είναι αρκετά υψηλότερες από τις αποδόσεις που κατέγραψαν τα ομόλογα του Μπελίζ και της Αργεντινής, με αποδόσεις 38,7% και 30% αντιστοίχως, που είχαν τις καλύτερες αποδόσεις στις αναδυόμενες αγορές.

Οι υψηλές αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων έρχονται σε μία χρονιά κατά την οποία τα ομόλογα των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας είχαν αρνητικές αποδόσεις 2,4% και 2,7% αντιστοίχως.

Το ράλι των ελληνικών ομολόγων στηρίχθηκε στο επιτυχές swap των ομολόγων του PSI, στην οριστική ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης στις 22 Ιανουαρίου 2018, τις προσδοκίες για αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης στους πρώτους μήνες του νέου έτους.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Comodo SSL