Σόιμπλε για αξιολόγηση: Μπορούμε να τα καταφέρουμε

21
Apr

Σόιμπλε για αξιολόγηση: Μπορούμε να τα καταφέρουμε

Σόιμπλε για αξιολόγηση: Μπορούμε να τα καταφέρουμε.Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, υπολογίζει σε συμφωνία της Αθήνας με τους πιστωτές της  ο οποίος, αν και δήλωσε ότι δεν είναι βέβαιος ότι τελικά θα υπάρξει αίσιο αποτέλεσμα, τόνισε ότι “δεν είναι και τόσο απαισιόδοξος”.

“Μπορούμε να τα καταφέρουμε”, δήλωσε ο κ. Σόιμπλε, μιλώντας χθες το βράδυ σε εκδήλωση για το δημογραφικό πρόβλημα της Γερμανίας, για να επισημάνει ότι η τρέχουσα αξιολόγηση των μεταρρυθμίσεων “δεν είναι τόσο δραματική όσο των προηγούμενων ετών”.

Αισιόδοξος για πρώτη φορά σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, δήλωσε ο κ. Σόιμπλε και αναφερόμενος στην προσφυγική κρίση:”Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, είμαι αισιόδοξος για πρώτη φορά”, δήλωσε και πρόσθεσε ότι οι Έλληνες για πρώτη φορά δέχθηκαν ξένους, όπως Γάλλους και Γερμανούς, να εργαστούν στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού. Οι Έλληνες θα έχουν τώρα την εμπειρία της σύγχρονης διοίκησης, επισήμανε.

Πηγή : link

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Comodo SSL