Παππάς: Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για τον διαγωνισμό της αδειοδότησης καναλιών

11
May

Παππάς: Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για τον διαγωνισμό της αδειοδότησης καναλιών

Παππάς: Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες για τον διαγωνισμό της αδειοδότησης καναλιών.«Τα πάντα είναι έτοιμα και στη θέση τους για να διεξαχθεί ο διαγωνισμός για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών, ξεκινήστε». Αυτό το μήνυμα έστειλε προς τα μέλη του ΕΣΡ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς από τη Βουλή, σημειώνοντας ότι «δεν μπορούν να υπάρχουν πια δικαιολογίες» για άλλες καθυστερήσεις.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρολιάκου, που έκανε λόγο για σημαντικές καθυστερήσεις με ευθύνη του ΕΣΡ για τον διαγωνισμό αδειοδότησης τηλεοπτικών αδειών, ο Νίκος Παππάς προειδοποίησε τα μέλη του ΕΣΡ ότι αν δεν τηρούν τα καθήκοντά τους, τους νόμους και το σύνταγμα, θα έχουν τις σχετικές πειθαρχικές, αστικές και ποινικές ευθύνες.

Επεσήμανε παράλληλα ότι από πλευράς υπουργείου έχουν παραδοθεί στα μέλη του, τόσο η υλικοτεχνική υποδομή και το προσωπικό όσο και η σχετική μελέτη του οικονομικού πανεπιστημίου για την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Πηγή:link

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Comodo SSL