Βάλτε στην άκρη τα κινητά σας, προειδοποιεί η πρώην υπουργός Ασφάλειας της Βρετανίας, υπό τον κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων.
Βάλτε στην άκρη τα κινητά σας, προειδοποιεί η πρώην υπουργός Ασφάλειας της Βρετανίας, υπό τον κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων
11 hours ago
Ryan Barrell HuffPost Greece
ALEXANDER KOERNER VIA GETTY IMAGES
Η πρώην υπουργός Ασφαλείας της Μ.Βρετανίας, Βαρώνη Νέβιλ-Τζόουνς σε δηλώσεις της επέκρινε την «κουλτούρα» της χρήσης των smartphones, λέγοντας πως είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό που ένας μεγάλος αριθμός πολιτών αγνοούν της συμβαίνει γύρω τους, καθώς αποσπάται η προσοχή τους εξαιτίας της τεχνολογίας.
nevillejones
Μιλώντας στο BΒC Radio 4, η λαίδη Νέβιλ-Τζόουνς ανέφερε: «Νομίζω πως το να είμαστε σε εγρήγορση είναι πολύ σημαντικό. Έχω θορυβηθεί από τον αριθμό των ανθρώπων που βλέπω να περπατούν στους δρόμους και να είναι πλήρως απορροφημένοι από τα κινητά τους τηλέφωνα και με τα ακουστικά στα αφτιά να ακούν μουσική, μη έχοντας δηλαδή καμία επαφή με όσα συμβαίνουν στον περίγυρό τους. Πρέπει να αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει γύρω σας. Πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη που σας αναλογεί. Πραγματικά πιστεύω πως πρέπει να είμαστε πιο “άγρυπνοι” απ’ ό,τι ήμασταν».
Διαβάστε περισσότερα : link
Comments ( 0 )