13%-14% των οχημάτων κυκλοφορούν ανασφάλιστα στους ελληνικούς δρόμους

11
Mar

13%-14% των οχημάτων κυκλοφορούν ανασφάλιστα στους ελληνικούς δρόμους

13%-14% των οχημάτων κυκλοφορούν ανασφάλιστα στους ελληνικούς δρόμους.”Όσο σκληρό κι αν ακούγεται, αν κάποιος δεν μπορεί να ασφαλίσει το όχημά του, θα πρέπει να καταθέσει τις πινακίδες του”, υπογραμμίζει σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ η γενική διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος Μαργαρίτα Αντωνάκη.

Στη Ελλάδα κυκλοφορεί ανασφάλιστο, περίπου το 13% – 14% των οχημάτων, όπως αναφέρει η ίδια. “Σίγουρα μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα που μας απειλούν καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους”, προσθέτει και σημειώνει ότι η οικονομική κρίση είναι σίγουρα ένας παράγοντας που επηρεάζει τις επιλογές των πολιτών σε ό,τι έχει να κάνει με την ασφάλισή τους, αλλά παράλληλα εντείνει και τον ανταγωνισμό των ασφαλιστικών εταιριών, που προκειμένου να ανταποκριθούν στην τρέχουσα δύσκολη οικονομική κατάσταση, προσαρμόζουν τα προγράμματα και τις καλύψεις που προσφέρουν.

Η κ. Αντωνάκη αναφέρει επίσης ότι έχει ολοκληρωθεί η προσαρμογή των ηλεκτρονικών συστημάτων των ασφαλιστικών εταιριών και άμεσα αναμένεται η εφαρμογή της διαδικασίας ηλεκτρονικού ελέγχου της κυκλοφορίας ανασφάλιστων οχημάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Comodo SSL