Μισό μισθό θα καταβάλει στους εργαζόμενούς του το MEGA

30
Mar

Μισό μισθό θα καταβάλει στους εργαζόμενούς του το MEGA

Μισό μισθό θα καταβάλει στους εργαζόμενούς του το MEGA.Η διοίκηση του καναλιού αναστάτωσε τους εργαζόμενους στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA αφού τους ενημέρωσε πως η εξόφληση του Μαρτίου θα τους καταβληθεί τμηματικά, δηλαδή θα παραλάβουν το μισό και όχι ολόκληρο τον μισθό τους στο τέλος Μαρτίου. Από το κανάλι, διαβεβαιώνουν τους εργαζόμενους πως η εξόφληση θα πραγματοποιηθεί στις 11 του Απρίλη, το γεγονός όμως έχει δημιουργήσει αναστάτωση, καθώς έρχεται να προστεθεί σε μια αβεβαιότητα για το μέλλον του MEGA που “τραβάει” εδώ και μήνες.

Η είδηση έρχεται ως επακόλουθο της μετέωρης κατάστασης στο μεγάλο κανάλι, που δεν έχει βρει τρόπο να προχωρήσει στην απαραίτητη αύξηση του μετοχικού του κεφαλαίου.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της 24MEDIA, Δημήτρης Μάρης, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης  την πρόθεσή του να συμμετέχει υπό προϋποθέσεις στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της Τηλέτυπος Α.Ε.

 

Πηγή:link

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Comodo SSL