Γερμανός τουρίστας σε οδηγό ταξί στην Κρήτη: Δεν σε πληρώνω γιατί χρωστάτε στη χώρα μου

20
Aug

Γερμανός τουρίστας σε οδηγό ταξί στην Κρήτη: Δεν σε πληρώνω γιατί χρωστάτε στη χώρα μου

Γερμανός τουρίστας σε οδηγό ταξί στην Κρήτη: Δεν σε πληρώνω γιατί χρωστάτε στη χώρα μου. Επεισοδιακή ήταν η μεταφορά δύο Γερμανών τουριστών από ξενοδοχείο της Αγίας Πελαγίας στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, καθώς αρνήθηκαν να πληρώσουν τον οδηγό ταξί, με το επιχείρημα ότι… η Ελλάδα χρωστάει χρήματα στη Γερμανία!

Σύμφωνα με το ekriti.gr, δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό, καθώς πολλές φορές οι ιδιοκτήτες ταξί έρχονται αντιμέτωποι με την προσβλητική συμπεριφορά τουριστών, κυρίως Γερμανών.

Αρνήθηκαν να πληρώσουν 40€

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι Γερμανοί τουρίστες αρνήθηκαν να πληρώσουν το ποσό των 40 ευρώ που έγραψε το ταξίμετρο για την διαδρομή Αγία Πελαγία-αεροδρόμιο, ενώ είπαν στο οδηγό ταξί ότι είχαν πληρώσει την διαδρομή όταν έκλεισαν το τουριστικό τους πακέτο στη Γερμανία.

«Δεν πρέπει να σε πληρώσω, γιατί χρωστάτε λεφτά στη Γερμανία…».

Ο οδηγός απάντησε στους τουρίστες ότι δεν είχε πάρει από κανέναν χρήματα και πως βρέθηκε στο ξενοδοχείο για να τους παραλάβει μετά από κλήση που δέχθηκε από την ρεσεψιόν, ωστόσο η ανταπάντηση τον άφησε εμβρόντητο: «Δεν πρέπει να σε πληρώσω, γιατί χρωστάτε λεφτά στη Γερμανία…».

Έπειτα από αυτό, άπαντες μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα του αερολιμένα, καθώς ο οδηγός ταξί ζήτησε τη συνδρομή της ΕΛΑΣ, με τον Γερμανό να επιμένει ότι δεν πρόκειται να πληρώσει για την κούρσα.

Με την απειλή της υποβολής μήνυσης, τελικά ο Γερμανός τουρίστας ζήτησε από τον οδηγό ταξί έναν τραπεζικό λογαριασμό για να του καταθέσει τα χρήματα όταν θα επέστρεφε στην πατρίδα του.

Άραγε τα κατέθεσε;

Πηγή : link

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    Comodo SSL