January 2016

31
Jan

Το σχολείο και η δουλειά θα έπρεπε να ξεκινούν στις 10 π.μ., το λένε επιστήμονες!

Το σχολείο και η δουλειά θα έπρεπε να ξεκινούν στις 10 π.μ., το λένε επιστήμονες!Με το βιολογικό μας ρολόι, θα έπρεπε να συγχρονιστούν η εργασία ή η εκπαίδευσητονίζουν επιστήμονες, καθώς τα ωράρια 9-5 ή η έναρξη των μαθημάτων στις 8:30 π.μ. μεγαλώνει τους κινδύνους για διάφορες αρρώστιες.

Τα πειράματα, έχουν αποδείξει πως ο μέσος 10χρονος μαθητής, δεν μπορεί να συγκεντρωθεί πριν τις 8μιση το πρωί. Ένας 16χρονος, για να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, πρέπει να ξεκινά τα μαθήματα στις 10πμ ενώ ένας φοιτητής, στις 11πμ.

Ο δρ. Κέλι πιστεύει πως μόνο με το να μετακινήσουμε τις ώρες σχολείου, οι βαθμοί συνολικά των μαθητών μπορούν να ανέβουν. Όταν δίδασκε ο ίδιος σε γυμνάσια, άλλαξε την ώρα από 8:30 πμ σε 10:00πμ και ανακάλυψε ότι το ποσοστό των άριστων μαθητών ανέβηκε 19% πάνω.

Το ίδιο υποστηρίζει ότι μπορεί να συμβεί με τις εταιρείες, όπου με τα πρωινά ωράρια όχι μόνο δεν αποδίδουν οι εργαζόμενοι όσο καλά θα μπορούσαν, αλλά κινδυνεύει και η υγεία τους.

Ο δρ. Κέλι υποστηρίζει ότι 10:00πμ είναι μια καλή ώρα για να ξεκινάει η δουλειά, καθώς η ηλικία όπου ξανασυγχρονίζεται το σώμα με πιο πρωινές ώρες τύπου 9:00πμ είναι μετά τα 55.

Έχουμε μια ολόκληρη κοινωνία που στερείται τον ύπνο. Αυτό επηρεάζει φυσικές και συναισθηματικές λειτουργίες. Επηρεάζει την καρδιά, το συκώτι, είναι κάτι που επηρεάζει τους πάντες παγκόσμια και πραγματικά μπορεί να αλλάξει.

Η έλλειψη ύπνου επηρεάζει την απόδοση, την προσοχή, την μνήμη, και ενθαρρύνει τη χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Οδηγεί επίσης στην εξάντληση, στο άγχος, στη σύγχυση, στο θυμό, στην παχυσαρκία, στην υψηλή πίεση, στο στρες, και σε πολλές άλλες ψυχικές παθήσεις.

Στην Αγγλία, θα ξεκινήσει ένα πείραμα, βασισμένο σε αυτή τη θεωρεία όπου δεκάδες χιλιάδες παιδιά από πάνω από 100 σχολεία σε όλη τη χώρα, για τέσσερα χρόνια θα ξεκινούν το σχολείο στις 10 το πρωί αντί για τις 8μιση, με στόχο να αποδείξουν ότι το να ξεκινούν τα μαθήματα αργότερα, μπορεί να αποδώσει συνολικότερα καλύτερα αποτελέσματα για τους μαθητές.

Πηγή : link

31
Jan

Σοκάρουν τα στοιχεία της Europol: Τουλάχιστον 10.000 ασυνόδευτα παιδιά αγνοούνται. Φόβοι ότι έχουν πέσει θύματα trafficking

Σοκάρουν τα στοιχεία της Europol: Τουλάχιστον 10.000 ασυνόδευτα παιδιά αγνοούνται. Φόβοι ότι έχουν πέσει θύματα trafficking.Όπως αποκάλυψε στον Observer o Brian Donald της ευρωπαϊκής υπηρεσίας πληροφοριών, τουλάχιστον 10.000 παιδιά που ταξίδεψαν μέχρι την Ευρώπη χωρίς κάποιο ενήλικο μέλος της οικογενείας τους, έχουν εξαφανιστεί και κανείς δεν γνωρίζει την τύχη τους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ειδικών, πολλά από τα παιδιά ίσως να έχουν επανενωθεί με τις οικογένειές τους, ενώ μερικά από αυτά ίσως να έχουν πέσει στα δίχτυα κάποιου κυκλώματος εμπορίας ανθρώπων.

Οι μισές περιπτώσεις εξαφανίσεων έχουν σημειωθεί στην Ιταλία, όπου την Τρίτη έγιναν αναφορές αναφορές για 5.000 εξαφανισμένα παιδιά.

Σύμφωνα με άλλη αναφορά που γνωστοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2015, 1.000 ακόμη ασυνόδευτα παιδιά έχουν χαθεί στην Σουηδία, χωρίς να είναι γνωστό εάν βρίσκονται με τις οικογένειές τους ή έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής ή εργασιακής εκμετάλλευσης. Ο κ. Donald προειδοποιεί ότι μια πανευρωπαϊκή εγκληματική οργάνωση πιθανότατα να έχει βάλει στο στόχαστρο τα πιο ευάλωτα μέλη των μεταναστών.

Πηγή : link

31
Jan

Η 85χρονη γιαγιά από τη Συκαμνιά, ο 40χρονος ψαράς Στ. Βαλιαμός και η Σ. Σάραντον, προτείνονται για Νόμπελ Ειρήνης

.Τρεις εμβληματικές μορφές του εθελοντικού κινήματος των πολιτών που λειτούργησαν στο Αιγαίο υπερασπίζοντας το δικαίωμα των προσφύγων στη ζωή, προτείνουν σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, για το φετινό βραβείο Νόμπελ Ειρήνης κορυφαίοι παράγοντες της επιστημονικής ζωής της Ελλάδας και της κοινωνίας.Η 85χρονη γιαγιά από τη Συκαμνιά, ο 40χρονος ψαράς Στ. Βαλιαμός και η Σ. Σάραντον, προτείνονται για Νόμπελ Ειρήνης.

Συγκεκριμένα τις υποψηφιότητες προτείνουν ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών Θανάσης Βαλτινός, ο Γεώργιος Πετράκος Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας και μέλος του Προεδρείου της Συνόδου των Πρυτάνεων, ο καθηγητής και Κοσμήτορας του Παντείου Πανεπιστημίου και Πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού Χριστόδουλος Γιαλουρίδης και τέλος ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος.

Με επιστολή τους που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα αποσταλεί τις επόμενες ώρες στην Επιτροπή του βραβείου Νόμπελ προτείνονται δυο Έλληνες εθελοντές που με τις πράξεις τους που έγιναν γνωστές σημάδεψαν την παγκόσμια κοινότητα για το δράμα της συνεχιζόμενης ανθρωπιστικής κρίσης. Η 85χρονη γιαγιά της Συκαμνιάς Αιμιλία Καμβύση και ο 40χρονος ψαράς Στρατής Βαλιαμός. Στο πρόσωπο τους ζητείται να τιμηθούν όλοι ο Έλληνες εθελοντές κάτοικοι του Αιγαίου.

Μαζί τους και μια ξένη εθελόντρια και ακτιβίστρια, η γνωστή ηθοποιός Σούζαν Σάραντον που ταξίδεψε και έδρασε στη Λέσβο ανακουφίζοντας με τη δράση της τη ζωή των προσφύγων και των μεταναστών. Στο πρόσωπο της τιμώνται όλοι οι ξένοι εθελοντές που έπραξαν ανάλογα σε όλη τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς.

Όπως έγινε γνωστό, το χρηματικό ποσό που συνοδεύει το μεγάλο βραβείο θα δοθεί για την ενίσχυση δομών υγείας στα νησιά του Αιγαίου ενώ το σύνολο των αναμνηστικών διπλωμάτων που θα το συνοδεύουν θα εκτίθενται στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Πηγή:link

31
Jan

Σαπέν: Η ελάφρυνση χρέους να τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Σαπέν: Η ελάφρυνση χρέους να τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην “Καθημερινή της Κυριακής”αναφέρει ότι η Ελλάδα πρέπει να βάλει σε μια τάξη τα δημόσια οικονομικά της και να μεταρρυθμίσει τη δημόσια διοίκηση της χώρας, ώστε να επιτρέψει μια δίκαιη επιβολή και είσπραξη φόρων,  ο  Συμπλήρωσε δε, ότι “με λίγα λόγια, ό,τι συμφωνήθηκε τον προηγούμενο Ιούλιο συνιστά μια αναγκαιότητα για την Ελλάδα”.

Σε συνέχεια της συμφωνίας του Ιουλίου, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών αναφέρει ότι τα μέλη της ευρωζώνης από κοινού δεσμεύτηκαν έναντι της Ελλάδας για ελάφρυνση του χρέους, οπότε το θέμα αυτό θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν να τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά, “είναι εξαιρετικά σημαντικό για την γενική αποκατάσταση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας της Ελλάδας”.

Διαβάστε περισσότερα : link

31
Jan

Θέμα στον Guardian η καθιστική διαμαρτυρία στο ΑΕΛ – Αχαρναϊκός

Θέμα στον Guardian η καθιστική διαμαρτυρία στο ΑΕΛ – Αχαρναϊκός. “Καθυστέρησε να ξεκινήσει ενα παιχνίδι της δεύτερης κατηγορίας της Ελλάδας καθώς οι παίκτες πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία για τους θανάτους των μεταναστών στην προσπάθειά τους να φτάσουν στα νησιά του Αιγαίου”…

Η ιστοσελίδα του Guardian κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην απόφαση των ποδοσφαιριστών του αγώνα ΑΕΛ – Αχαρναϊκός να διαμαρτυρηθούν για τους θανάτους των μεταναστών.

Στο δημοσίευμα αυτό γίνεται αναφορά για τα όσα συμβαίνουν στα ελληνικά νησιά και τους θανάτους των μεταναστών.

«Η… χειρονομία αυτή έρχεται 24 ώρες μετά από την ανακοίνωση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής ότι η φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων 2016 θα περάσει από τον Ελαιώνα στον χώρο συγκέντρωσης των μεταναστών στην Αθήνα, ενώ ένας μετανάστης θα είναι ανάμεσα στους λαμπαδηδρόμους», καταλήγει το σχετικό δημοσίευμα.

Πηγή : link

31
Jan

Νέος πίνακας για τους δικαιούχους της Ασπίς

Νέος πίνακας για τους δικαιούχους της Ασπίς ο οποίος θα περιλαμβάνει όσους δικαιούχους βρέθηκαν εκτός της αρχική λίστας συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί  σε συνάντηση που είχαν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ι. Χατζηθεοδοσίου και ο αντιπρόεδρος Ν. Λεβετσοβίτης με τους επόπτη κ. Σωτ. Βασιλόπουλο, εκκαθαριστή κ. Γ. Ραουνά και σύμβουλο επί θεμάτων εκκαθάρισης κ. Ευστ.Ροντογιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπάρχουσα λίστα έχει περίπου 50.000 εγγεγραμμένους δικαιούχους ενώ στην αναμονή βρίσκονται άλλοι 150.000.

Επίσης, όσοι βρίσκονται στην αρχική λίστα θα αρχίσουν να λαμβάνουν περίπου 10% των απαιτήσεών τους καθώς τα κεφάλαια έχουν ήδη βρεθεί.

Όσον αφορά τα ακίνητα της Εταιρείας που κατά καιρούς έχει ακουστεί η αξιοποίησή τους – πληροφορίες λένε ότι είναι όλα τους υποθηκευμένα και άρα δεν μπορούν να εκποιηθούν.

Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ δήλωσε σχετικά: «Μετά από δυο ημερών διαπραγματεύσεων του ΕΕΑ με τράπεζα Ελλάδος, με επόπτη και εκκαθαριστή της ΑΣΠΙΣ, βρέθηκε λύση για τους ζημιωθέντες ώστε να ενταχθούν στην αναρτηθείσα κατάσταση δικαιούχων. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που για άλλη μια φορά δώσαμε λύση, και βέβαια θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας ως ΕΕΑ, για να ευδοκιμήσουν οι δικαστικές ενέργειες, συμβάλλοντας στην καλή φήμη και ομαλή λειτουργία της ασφαλιστικής αγοράς».

Το ΕΕΑ καλεί όσους ασφαλισμένους δεν βρίσκονται σήμερα στον πίνακα να έλθουν σε επαφή με τον Σύλλογο Ζημιωθέντων Ασπίς (τηλ. 210-6928655) και να ακολουθήσουν συλλογικά, όπως τους υποδειχθεί τις διαδικασίες διεκδίκησης αποζημίωσης και ένταξης στη λίστα.

Πηγή : link

31
Jan

Η Γερμανία ‘δείχνει’ Ρωσία πίσω από το χάκινγκ στη Μπούντεσταγκ

Η Γερμανία ‘δείχνει’ Ρωσία πίσω από το χάκινγκ στη Μπούντεσταγκ.Υψηλόβαθμος Γερμανός αξιωματούχος που ζήτησε να μην κατονομαστεί δήλωσε στο περιοδικό Spiegel ότι  μεγάλης κλίμακας ηλεκτρονική πειρατεία το 2015 στη Μπούντεσταγκ, την κάτω βουλή του γερμανικού κοινοβουλίου, ελεγχόταν από τη ρωσική κυβέρνηση.

Η ηλεκτρονική επίθεση, που σημειώθηκε με την πειρατεία επί εβδομάδες σε μια σειρά υπολογιστικών συστημάτων της Μπούντεσταγκ, “ήταν σαφώς το έργο μιας μυστικής υπηρεσίας του ρωσικού στρατού”, σύμφωνα με τον “υψηλόβαθμο αξιωματούχο των υπηρεσιών ασφαλείας” τον οποίο επικαλείται το περιοδικό στο τελευταίο τεύχος του.

Σύμφωνα με το Spiegel, η ομοσπονδιακή γενική εισαγγελέα, η οποία εδρεύει στην Καρλσρούη, στο νότο, ερευνά την υπόθεση επίσημα από τα μέσα Ιανουαρίου.

Οι αποκαλύψεις του Spiegel δημοσιοποιούνται σε μια κρίσιμη στιγμή των γερμανορωσικών σχέσεων, που ήδη κλονίστηκαν λόγω της κρίσης στην Ουκρανία και στις οποίες η διπλωματική διάσταση γύρω από την υπόθεση μιας 13χρονης γερμανορωσίδας εφήβου που κατήγγειλε ότι βιάστηκε στη Γερμανία επέφερε νέο πλήγμα πολύ πρόσφατα.

Πηγή : link

31
Jan

Από τις ΗΠΑ και τα iPhone, ξεκινά η ζωντανή μετάδοση βίντεο στο Facebook

Από τις ΗΠΑ και τα iPhone, ξεκινά η ζωντανή μετάδοση βίντεο στο Facebook.Αμερικανοί χρήστες απέκτησαν τη δυνατότητα να μεταδίδουν ζωντανά εικόνα και ήχο χρησιμοποιώντας το Facebook app σε iPhone . Τη δυνατότητα μετάδοσης live video θα αποκτήσουν «τις επόμενες εβδομάδες» όλα τα μέλη του μεγαλύτερου σάιτ κοινωνικής δικτύωσης -1,6 δισεκατομμύρια χρήστες του μέσου.

Η λειτουργία αυτή θα επιτρέψει στους χρήστες του Facebook να μοιράζονται ζωντανή μετάδοση βίντεο με «φίλους» ή, το κοινό της επιλογής τους ακόμα και δημόσια. Το Live Video θυμίζει και ανταγωνίζεται το video app Periscope που έχει εισάγει το Twitter στην υπηρεσία microblogging το 2015.

Διαθέσιμο για Android το Periscope για ζωντανές μεταδόσεις στο Twitter
H δυνατότητα live video αναμένεται να προστεθεί και στο app του Facebook για συσκευές με Android, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό πότε θα ολοκληρωθεί η ανάπτυξη.

Τα λεγόμενα «ζωντανά βίντεο» είναι δημοσιεύσεις βίντεο σε πραγματικό χρόνο στο Facebook. Τα ζωντανά βίντεο από δημόσια πρόσωπα που ακολουθούν τα μέλη του δικτύου και από τους φίλους τους εμφανίζονται στις Ενημερώσεις.

Όταν ένας χρήστης παρακολουθεί ένα ζωντανό βίντεο ή ένα βίντεο που μεταδόθηκε ζωντανά, μπορεί να επιλέξει να εγγραφεί για να λάβει ειδοποίηση την επόμενη φορά που θα ξεκινήσει μια ζωντανή μετάδοση το συγκεκριμένο άτομο.

Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, o χρήστης που κάνει τη μετάδοση θα βλέπει τον αριθμό των χρηστών που παρακολουθούν ζωντανά, τα ονόματα των φίλων του που παρακολουθούν και τη ροή σχολίων σε πραγματικό χρόνο. Η μετάδοση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 30 λεπτά. Όταν τερματιστεί η μετάδοση, θα αποθηκεύεται στο Χρονολόγιο του χρήστη, όπως οποιοδήποτε άλλο βίντεο.

Κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης ο χρήστης μπορεί να μπλοκάρει χρήστες -πατώντας την εικόνα προφίλ δίπλα στο σχόλιο ενόπς χρήστη και πατώντας στη συνέχε
ια μπλοκάρισμα και μπορεί να ξεμπλοκάρει κάποιον που είχε μπλοκάρει προηγουμένως.

Πηγή : link

31
Jan

Μέρκελ: Οι πρόσφυγες να επιστρέψουν στις χώρες τους όταν αποκατασταθεί η ειρήνη

Μέρκελ: Οι πρόσφυγες να επιστρέψουν στις χώρες τους όταν αποκατασταθεί η ειρήνη.H Καγκελάριος της Γερμανίας ‘Ανγκελα Μέρκελ τόνισε την ανάγκη να μειωθεί ο αριθμός των προσφύγων που φθάνουν στην Ευρώπη και να μην αυξηθεί εκ νέου την άνοιξη,  και κάλεσε τους πρόσφυγες από την Συρία και το Ιράκ να επιστρέψουν στις χώρες τους όταν αποκατασταθεί η ειρήνη, καθώς, όπως είπε, λαμβάνουν μόνο προσωρινή προστασία. Επανέλαβε δε την σημασία της καλύτερης φύλαξης των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προειδοποίησε για τις συνέπειες από ενδεχόμενη αποτυχία της Ζώνης Σένγκεν.

Όλα τα κράτη-μέλη πρέπει να συμμερίζονται την ανάγκη για καλύτερη προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, σημείωσε η Μέρκελ και πρόσθεσε ότι αυτό είναι απαραίτητο και για λόγους ασφαλείας.

Μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματός της στο Μεκλεμβούργο-Δ.Πομερανία, η Καγκελάριος εξέφρασε την απογοήτευσή της για την συνεργασία εντός ΕΕ, για την οποία ωστόσο διευκρίνισε δεν υπάρχει εναλλακτική, διότι μια αποτυχία της Ζώνης Σένγκεν και το κλείσιμο εθνικών συνόρων θα είχε αρνητικές συνέπειες για όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ.

Η Μέρκελ δήλωσε ακόμη ότι κατανοεί το γεγονός ότι κάποιες ανατολικοευρωπαϊκές χώρες δεν μπορούν να αναλάβουν εξίσου μεγάλο βάρος στην προσφυγική κρίση με την Γερμανία, αλλά σημείωσε ότι, αν ένα κράτος-μέλος δεν επιθυμεί να δεχθεί κανέναν μουσουλμάνο, αυτό αποτελεί παραβίαση της κοινής αντίληψης αξιών.

“Το γεγονός ότι μια Ευρωπαϊκή Ένωση 500 εκατομμυρίων δεν μπορεί να δεχθεί ένα εκατομμύριο Σύρους, δεν το καταλαβαίνω. Δεν δίνει καλή εικόνα για την ήπειρό μας”, δήλωσε η Μέρκελ.

Πηγή:link

31
Jan

Διαπραγμάτευση σε δόσεις με τους επικεφαλής των θεσμών από Δευτέρα

Διαπραγμάτευση σε δόσεις με τους επικεφαλής των θεσμών από Δευτέρα

Διαπραγμάτευση σε δόσεις με τους επικεφαλής των θεσμών από Δευτέρα
με τους επικεφαλής των θεσμών οι οποίοι έφτασαν στην Αθήνα σήμερα, Σάββατο. Σύμφωνα με πληροφορίες κύκλων του υπουργείου Οικονομικών η διαπραγμάτευση θα αρχίσει τη Δευτέρα.

Ωστόσο, οι θεσμοί θα αναχωρήσουν από την Αθήνα στο τέλος της εβδομάδας με τη διαδικασία να κάνει ένα διάλειμμα και την πρώτη φάση να διαρκεί μονάχα λίγες ημέρες μετατρέποντας σε προσωρινή την ανακούφιση της κυβέρνησης ότι δεν θα σημειωθούν περαιτέρω καθυστερήσεις.

Οι επικεφαλής των θεσμών, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών, θα επιστρέψουν αργότερα προκειμένου να κλείσει και ο δεύτερος κύκλος της διαδικασίας. Στην Ελλάδα βρίσκονται ήδη τεχνικά κλιμάκια των θεσμών, όπου όλες τις προηγούμενες ημέρες προετοίμαζαν την άφιξη των επικεφαλής τους.

Βασικός στόχος της κυβέρνησης είναι η διαπραγμάτευση να ολοκληρωθεί με επιτυχία ώστε να ακολουθήσει η συζήτηση για το χρέος. Αν και αρχικά στόχος της Αθήνας ήταν η αξιολόγηση να είχε ολοκληρωθεί έως τα τέλη Φεβρουαρίου ο στόχος δεν θα επιτευχθεί. Όπως δήλωσε και την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, από το συνέδριο του Economist, η πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος αναμένεται να ολοκληρωθεί τέλη Μαρτίου ή/και αρχές Απριλίου. Ο κ. Τσακαλώτος εκτίμησε δε ότι η χώρα βρίσκεται πολύ κοντά στην αρχή του τερματισμού αν και παραδέχτηκε ότι ψευδαισθήσεις δεν υπάρχουν όσον αφορά στις μεταρρυθμίσεις που πρέπει ακόμα να γίνουν.

Στις πρώτες θέσεις της ατζέντας των θεμάτων που πρόκειται να εξεταστούν είναι τα δημοσιονομικά και το Ασφαλιστικό.

Σε ό,τι αφορά στα δημοσιονομικά οι δανειστές ζητούν μέτρα τα οποία θα αποτυπωθούν στο Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πρόγραμμα ύψους τουλάχιστον 2 δισ. για τη διετία 2017-2018. Τα κόκκινα δάνεια είναι ένα από τα μεγάλα αγκάθια με τους θεσμούς να απαιτούν την πλήρη απελευθέρωση της πώλησης όλων των δανείων, τόσο στεγαστικών όσο και των δανειών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Σε ό,τι αφορά στο Ασφαλιστικό αρμόδιοι παράγοντες αναφέρουν ότι η μάχη θα δοθεί σε 5 βασικούς τομείς με το υπουργείο Εργασίας να επιδίδεται σε διπλή διαπραγμάτευση: Με τους επαγγελματικούς φορείς βάζοντας νέες προτάσεις στο τραπέζι και τα τεχνικά κλιμάκια, με τον υπουργό Εργασίας να θέτει ως στόχο το νομοσχέδιο να έχει ψηφιστεί έως τις 22 Φεβρουαρίου.

Πηγή : link

Comodo SSL

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του bestinsurance.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Περισσότερες πληροφορίες

Κανένα προσωπικό στοιχείο Χρήστη δε συλλέγεται εφόσον πρόκειται για απλή περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο. (Για την απλή περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο, δεν συλλέγεται κανένα προσωπικό στοιχείο του Χρήστη.) Κατά την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σχολιασμού ζητείται από τους Χρήστες η παροχή προσωπικών στοιχείων, τα οποία τηρούνται για λόγους ασφαλείας, όπως προβλέπει ο νόμος. (Τα στοιχεία που δίδονται από τους χρήστες κατά την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σχολιασμού τηρούνται μόνο για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.) Cookies και διεύθυνση IP Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας στις ιστοσελίδες μας ο υπολογιστής σας λαμβάνει ένα μικρό αρχείο, που ονομάζεται cookie. Το cookie αποθηκεύεται στον υπολογιστή ή τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να σερφάρετε στο διαδίκτυο. Όταν επισκέπτεστε μία από σας ιστοσελίδες σας δέχεστε στον υπολογιστή σας ένα ή περισσότερα cookies. Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο τοποθετείται στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας με την οποία περιηγείστε στο διαδίκτυο

Close