15/12/2016

15
Dec

Ναι στη 13η σύνταξη το 2016, όχι το 2017 και 2018, απάντησαν οι δανειστές στην Ελλάδα

Ναι στη 13η σύνταξη το 2016, όχι το 2017 και 2018, απάντησαν οι δανειστές στην Ελλάδα.Τις «έντονες ανησυχίες» τους ως προς «την ουσία και τη διαδικασία του μνημονίου, ιδιαίτερα στο θέμα των συντάξεων», εκφράζει εκπρόσωπος του ESM ως προς τα προτεινόμενα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης σύμφωνα με την πρώτη αξιολόγηση που ολοκλήρωσαν οι θεσμοί. 

Οι θεσμοί συνεπώς εισηγούνται για Ελλάδα: Θετικά για τη 13η σύνταξη το 2016 – αρνητικά όμως για το 2017 και το 2018. Η πρώτη αξιολόγηση των θεσμών για τα προτεινόμενα μέτρα βρίσκει πως τα μέτρα μειώνουν το περιθώριο ασφαλείας που έχει τεθεί από τους θεσμούς για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων το 2016, ενώ δεν επηρεάζουν όπως φαίνεται αυτά του 2017 και 2018, παρά μόνο σε περίπτωση επέκτασης τους. 

Στη συνέχεια, το θέμα μεταφέρεται στο πολιτικό επίπεδο καθώς η αξιολόγηση παραπέμπει τη διαδικασία στο πολιτικό επίπεδο, τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης θα αποφασίσουν πώς θα προχωρήσουν με τα βραχυπρόθεσμα μέτρα χρέους που αποφασίστηκαν στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου. 

Στο EWG παραπέμπεται η απόφαση για το πάγωμα των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος Πηγές των δανειστών υποστηρίζουν ότι τελικώς η έκθεση των θεσμών για τη δυνατότητα της Ελλάδας να δώσει 13η σύνταξη και να αναστείλει την εφαρμογή της εναρμόνισης του ΦΠΑ στα ακριτικά νησιά, δεν θα δίνει το πράσινο φως για την εφαρμογή τους και δεν θα ξεκλειδώνει τα μέτρα για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. 

Σύμφωνα με πηγή κοντά στη διαπραγμάτευση, η έκθεση θα παραπέμπεται στο euro working group για διαβούλευση και απόφαση, ενώ θα σημειώνει ως αρνητικά στοιχεία το γεγονός ότι δεν είχε προηγηθεί διαβούλευση με τους θεσμούς, ενώ θα υπάρχουν αμφιβολίες για το τελικό ύψος του ποσού που θα δεσμεύσει η Ελλάδα για τις παροχές. 

Το αν θα ξεκλειδώσουν τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος θα αφήνεται στην κρίση του EWG. H έκθεση των θεσμών για το θέμα θα δημοσιοποιηθεί ενδεχομένως σήμερα, μετά τη Σύνοδο.

Πηγή: link

15
Dec

Θεσμοί: Σοβαρές ανησυχίες για το έκτακτο επίδομα

Θεσμοί: Σοβαρές ανησυχίες για το έκτακτο επίδομα.Την ανησυχία τους για την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη διανομή του έκτακτου επιδόματος αλλά και το πάγωμα του ΦΠΑ στα νησιά που αντιμετωπίζουν πίεση στο προσφυγικό εκφράζουν οι Θεσμοί στην πρώτη έκθεση που υπέβαλαν στον ESM.

Οπως γνωστοποίησε εκπρόσωπος του Ταμείου «σύμφωνα με την προκαταρκτική εκτίμηση των Θεσμών που υποβλήθηκε στα μέλη του ESM σήμερα τα προταθέντα μέτρα από την ελληνική κυβέρνηση εγείρουν σημαντικές ανησυχίες τόσο στην διαδικασία όσο και στην ουσία σε ότι αφορά τις δεσμεύσεις του MoU, ειδικά σε ότι αφορά τις συντάξεις».

«Ενώ αυτά τα μέτρα μειώνουν το “μαξιλάρι ασφαλείας” σε ότι αφορά το δημοσιονομικό στόχο του 2016, δεν αναμένεται να αλλάξουν σημαντικά τα προβλεπόμενα δημοσιονομικά αποτελέσματα το 2017 και το 2018, αν και εγείρουν ρίσκα για τους στόχους, αν αυτά επεκταθούν και στο μέλλον».

Τα κράτη μέλη, όπως μεταδίδει το Reuters θα πρέπει να αποφασίσουν πώς θα προχωρήσουν με τα βραχυπρόθεσμα μέτρα στο χρέος που συμφωνήθηκαν στο Eurogroup της 5 Δεκεμβρίου.

Πηγή : link

15
Dec

Τσίπρας: Αναβολή της απόφασης του Eurogroup ισοδυναμεί με παραβίαση της συμφωνίας

Τσίπρας: Αναβολή της απόφασης του Eurogroup ισοδυναμεί με παραβίαση της συμφωνίας.Αναβολή της πρόσφατης απόφασης του Eurogroup για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, ισοδυναμεί με παραβίαση της συμφωνίας.

Την τοποθέτηση αυτή έκανε νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στην Προπαρασκευαστική Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Πόσο μάλλον, που «η Ελλάδα έχει εκπληρώσει όλες τις δεσμεύσεις που απορρέουν από τη συμφωνία του καλοκαιριού του 2015. Ωστόσο, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τη σκληρή στάση ακραίων κύκλων, οι οποίοι έχουν στο μυαλό τους την ιδέα της διαίρεσης της Ευρώπης», υπογράμμισε στην τοποθέτησή του.

Απευθυνόμενος στους σοσιαλιστές ηγέτες της Ευρώπης (ο ίδιος συμμετείχε υπό καθεστώς παρατηρητή), κατέδειξε και το ιδεολογικό πρόσημο των θέσεών του: «Δεν υπάρχει αντιπαράθεση ανάμεσα στα κράτη – μέλη. Υπάρχει ιδεολογική και πολιτική αντιπαράθεση. Δεν είναι ίδια η συμπεριφορά της Ευρώπης απέναντι σε χώρες με προοδευτικές κυβερνήσεις, όπως η Ελλάδα, η Ιταλία και η Πορτογαλία και σε σχέση με χώρες που έχουν συντηρητικές κυβερνήσεις», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

 

[expander_maker more=”Διαβάστε περισσότερα” less=”Διαβάστε λιγότερα”]«Η Ελλάδα δεν μπορεί να καταδικάζεται σε διαρκή λιτότητα και φυσικά δεν μπορεί να παραμείνει εκτός ευρωπαϊκού κεκτημένου σε σχέση με τις συλλογικές διαπραγματεύσεις» δήλωσε ακόμη, για να προσθέσει: «Είναι κυριαρχικό δικαίωμα της ελληνικής κυβέρνησης, να κατανείμει, με κοινωνικά δίκαιο τρόπο, την υπεραπόδοση των εσόδων του προϋπολογισμού στους χαμηλοσυνταξιούχους, ειδικά από τη στιγμή που δεν παραβιάζει τους στόχους του προγράμματος».

Και στο «δια ταύτα», «όσοι ζητούν αναβολή της εφαρμογής της απόφασης του Eurogroup, που αφορά τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το ελληνικό χρέος, παραβιάζουν τη συμφωνία. Η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, το ταχύτερο δυνατό, είναι απαραίτητη για τη σταθερότητα ολόκληρης της Ευρώπης».

Κλείνοντας, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα, χαρακτηρίζοντας έτσι «αναγκαίο» το να κρατηθεί «ανοιχτό το παράθυρο ευκαιρίας που υπάρχει με την Τουρκία. Προσβλέπουμε», κατέληξε, «στην ευρωπαϊκή στήριξη στο ζήτημα του Κυπριακού και φυσικά την ενεργή παρουσία της ΕΕ στην τελική φάση των διαπραγματεύσεων».

Νωρίτερα ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε κατά την προσέλευσή του στην Σύνοδο Κορυφής την πεποίθηση ότι είναι ώρα να επιτευχθεί μια υπέρβαση στο ελληνικό θέμα.

Παράλληλα, έστειλε το μήνυμα ότι θα πρέπει να γίνει σεβαστή η κυριαρχία κάθε χώρας και ότι θα πρέπει να συνεχιστούν οι συζητήσεις με στόχο τη διατήρηση της σταθερότητας σε δύσκολους καιρούς για την Ευρώπη.

«Πιστεύω ότι στο ελληνικό θέμα είναι η ώρα να επιτευχθεί μία υπέρβαση. Θα έχω την ευκαιρία να συζητήσω με πολλούς από τους συναδέλφους μου. Πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε μία υπέρβαση χωρίς εκβιασμούς και με σεβασμό στην κυριαρχία κάθε χώρας», είπε ο κ. Τσίπρας ενώ όσον αφορά τα θέματα της Συνόδου ανέφερε: «πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε τις συζητήσεις ώστε να διατηρήσουμε την σταθερότητα σε δύσκολους και ευαίσθητους καιρούς για την Ευρώπη στο σύνολό της. Πρέπει να διατηρήσουμε τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας αλλά την ίδια στιγμή να ξεπεράσουμε τις απειλές. Πρέπει επίσης να διατηρήσουμε την αλληλεγγύη και να πάρουμε γενναίες αποφάσεις προκειμένου να μοιραστούμε το βάρος και την ευθύνη».

Τέλος, ο Ελληνας πρωθυπουργός κάλεσε όλες τις πλευρές να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να αποφευχθούν τα εμπόδια, βελτιώνοντας τη θέση για το μέλλον».

 

 

Πηγή:link[/expander_maker]

15
Dec

Άρση του αδιεξόδου για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα βλέπει η κυβέρνηση

Άρση του αδιεξόδου για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα βλέπει η κυβέρνηση.Αισιόδοξες δήλωσαν κυβερνητικές πηγές, ότι εντός των προσεχών ημερών, και πάντως πριν τα Χριστούγεννα, οι εκπρόσωποι των θεσμών θα αποφανθούν ότι τα πρόσφατα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, είναι συμβατά προς όσα έχει συμφωνήσει η Ελλάδα με τους δανειστές της.

Κατόπιν αυτού, οι ίδιες πηγές πιστεύουν, ότι όσοι αντιδρούν, με πρώτη τη Γερμανία, θα άρουν τις αντιρρήσεις τους, σε σχέση με την εφαρμογή από το 2017 των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος.

Πιο λεπτομερώς, μόνο η Γερμανία ζήτησε να δει την έκθεση των θεσμών, για το αν τα μέτρα κοινωνικής στήριξης είναι συμβατά με τη συμφωνία του καλοκαιριού του 2015, την ώρα που όλες οι άλλες χώρες ήταν υπέρ. Μόλις οι θεσμοί αποφανθούν θετικά, όπως αναμένει η Αθήνα, τότε ξεπαγώνει η διαδικασία, γνωστοποίησε επίσης η ίδια κυβερνητική πηγή. Ερωτηθείς για τις ανακοινώσεις Ντάισελμπλουμ, η ίδια πηγή ανέφερε, πως ο εκπρόσωπός του δεν έκανε τίποτε άλλο από το να επαναλάβει το ερώτημα της γερμανικής πλευράς.

Οι ίδιες πηγές που επικαλείται το ΑΜΠΕ σημείωναν, ότι ακόμη και αν χρειαστεί να υπάρξει στο πλαίσιο αυτής της απόφασης των θεσμών, μια αναφορά σχετική με την υποχρέωση της Ελλάδας να ενημερώνει τους θεσμικούς εκπροσώπους των δανειστών πριν την ανακοίνωση ανάλογων μέτρων, αυτό είναι ελάσσονος σημασίας και δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στην Αθήνα. Ταυτοχρόνως, η ελληνική κυβέρνηση παραμένει σταθερά αντίθετη στην εκ των προτέρων νομοθέτηση μέτρων λιτότητας.

Όσον αφορά τη Σύνοδο των Ευρωσοσιαλιστών, η κυβερνητική πηγή σημείωνε, πως πήγε «πολύ καλά», με απόλυτη στήριξη των ελληνικών θέσεων, υπογραμμίζοντας την τοποθέτηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, επίσης υπέρ των ελληνικών θέσεων, ενώ έκανε και αναφορά (η κ. Γεννηματά) στον «εκβιασμό Σόιμπλε». Αντίστοιχες θέσεις είχαν πάρει και οι κκ Μοσκοβισί, Σουλτς και Πιτέλα.

Στη συνάντηση, τέλος, με τον Ολλανδό πρωθυπουργό, Μαρκ Ρούτε, ο Αλέξης Τσίπρας τον ενημέρωσε για το προσφυγικό και το οικονομικό ζήτημα, ειδικότερα δε, τη συμβατότητα των μέτρων.

 

Πηγή:link

15
Dec

«Kανείς δεν έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις όσο o Τσίπρας»

«Kανείς δεν έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις όσο o Τσίπρας».Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν αμφισβήτησε την απόφαση της προεδρίας του Eurogroup να αναστείλει τα μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, υπενθυμίζοντας ότι τα μέτρα αυτά είχαν υιοθετηθεί «χωρίς κανέναν όρο».

«Οι μεμονωμένες απόψεις δεν αποτελούν συλλογικές απόψεις του Eurogroup», δήλωσε ο Μισέλ Σαπέν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, σε μία έμμεση αναφορά στη Γερμανία, τη χώρα που ζήτησε την αναστολή των μέτρων.

«Τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους θα εφαρμοσθούν», επέμεινε ο Μισέλ Σαπέν, υπενθυμίζοντας ότι η απόφαση αυτή είναι «το πρώτο βήμα εκ μέρους των χωρών του Eurogroup προκειμένου να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους προς την Ελλάδα».

Ο γάλλος υπουργός εξέφρασε την ελπίδα ότι «οι παρανοήσεις θα αρθούν το συντομότερο δυνατόν», υπογραμμίζοντας ότι «καμία κυβέρνηση δεν έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει» όσο η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

 

Πηγή:link

15
Dec

Moscovici takes aim at IMF claims on Greek bailout

Moscovici takes aim at IMF claims on Greek bailout.The EU’s economic policy chief has hit back at criticisms by the International Monetary Fund of Greece’s bailout programme, warning that the country should not be faced with “politically impossible” demands.

Writing in the Financial Times, Pierre Moscovici rebuffed claims made by senior IMF officials this week that Greece’s debt is “highly unsustainable” and that the country needs further comprehensive tax and pensions reform.

“In this era of ‘post-truth’ politics, it is more important than ever not to let certain claims go unchallenged,” Mr Moscovici, the EU’s economic and financial affairs commissioner wrote, adding that Greece has “made unprecedented efforts” including “major reforms of the pension, personal income tax and VAT systems”.

His comments reflect longstanding frustration in the European Commission about what it sees as the fund’s stubbornness in not recognising an improving situation in Greece.

But they risk further inflaming tensions with the IMF, which is already at loggerheads with the euro area over whether the fund will agree to join the €86bn bailout.

At the heart of the split is a demand from euro area governments that Greece reaches a budget surplus in 2018 of 3.5 per cent of gross domestic product and sustains it “over the medium term”, a period that Berlin would like to last for as long as 10 years.

The IMF has warned that it believes 3.5 per cent is far too high and that sticking to it would probably require Greece to take “significant additional measures” to boost state coffers. It has argued that these extra steps should be “legislated upfront” so as to leave no doubt about the country’s political resolve to see them through if needed.

The fund has also called for sweeping changes to Greece’s income tax and pensions systems, arguing that they are unsustainable.

Many parts of its analysis have been rejected as unduly pessimistic by the commission, while prompting a furious response from Athens.

“It is vital that agreement on credible fiscal targets” for the years beyond 2018 “is arrived at swiftly”, Mr Moscovici wrote.

These targets should “not overestimate Greece’s ability to meet them without undermining growth . . . but nor should they be based on deliberately pessimistic projections, or tied to demands that are politically impossible, economically undesirable and socially unacceptable.”

His comments also reflect broader concerns about the gulf still to be bridged between the euro area and the IMF if the fund is to join the Greek bailout.

The rift has already scuppered a longstanding goal of the IMF taking a decision to join the bailout by the end of this year. Its participation is seen as crucial for the programme to continue successfully, amid fears that parliamentarians in the Netherlands and Germany will be increasingly reluctant to approve tranches of bailout aid unless the IMF is fully involved.

Mr Moscovici said a deal should be reached on the budget targets by early 2017.

“The political leaders of the eurozone and of Greece’s creditor institutions must now take the initiative,” he wrote. “We need all partners on board, taking a shared responsibility in achieving this.”

 

Source:link

15
Dec

Τα μέτρα έκατσαν στο λαιμό του Σόιμπλε

Τα μέτρα έκατσαν στο λαιμό του Σόιμπλε.Άρχισε λοιπόν να… βήχει και οι γραφειοκράτες των “οργάνων” και των “μηχανισμών” ανέβασαν πυρετό και απειλούν. Αλλά για όλα υπάρχει ένα όριο και αυτοί το έχουν ξεπεράσει προ πολλού
Προφανώς ο Μοσκοβισί έχει δίκιο: “οι όροι της συμφωνίας του Eurogroup δεν έχουν αλλάξει από τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα”.

Αυτό δα έλειπε. Κανένα μνημόνιο δεν ανατρέπεται όταν δίνεται στους χαμηλοσυνταξιούχους ένα βοήθημα συνολικού ύψους 617 εκατ. ευρώ και μάλιστα τη στιγμή που η χώρα έχει ήδη -λόγω και των περικοπών στις συντάξεις- πλεόνασμα μεγαλύτερο κατά 4 δισ. από τον στόχο που επέβαλαν οι δανειστές.

[expander_maker more=”Διαβάστε περισσότερα” less=”Διαβάστε λιγότερα”]Και καμιά συμφωνία δεν αίρεται όταν παγώνει η αύξηση του ΦΠΑ στα ακριτικά νησιά που δέχονται εξ αντικειμένου μεγάλο βάρος του προσφυγικού. Πολύ περισσότερο όταν η ΕΕ -τουλάχιστον στα λόγια- έχει διαπιστώσει το πρόβλημα και έχει μιλήσει για την ανάγκη στήριξης της Ελλάδας.

Το πρόβλημα, άλλη μια φορά, είναι αλλού: Ο Σόιμπλε αρνείται να δεχτεί ότι η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να παίρνει οποιαδήποτε απόφαση χωρίς πρώτα να έχει εξασφαλίσει την άδειά του, θέλοντας από τη μια να δείξει -προς πάσα κατεύθυνση- ότι η Γερμανία έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το “ελληνικό πρόβλημα” και από την άλλη να ναρκοθετήσει κάθε προσπάθεια πολιτικής λύσης στην αξιολόγηση.

Και εδώ βρίσκεται το κρίσιμο ζήτημα: Μόλις ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κουνήσει το χέρι του, ο Ρέγκλιγκ βήχει και ο Ντάιζελμπλουμ ψάχνει το θερμόμετρο. Αλλά με αυτές τις “υπηρεσιακές” κινήσεις υπογραμμίζεται εντονότερα το παραθεσμικό, το εξωθεσμικό και το ανεξέλεγκτο αυτών των αποφάσεων, ανεξαρτήτως των “οργάνων” που κάθε φορά χρησιμοποιούνται σαν μάσκες και των ψευδώνυμων δηλώσεων που γίνονται.

Προφανώς λοιπόν, δεν έχουμε να κάνουμε με τους “Θεσμούς”, όπως αποκλήθηκαν για να αποκτήσουν νομιμοποίηση, αλλά για τον γερμανικό βραχίονα. Και δεν υπάρχει καμιά ΕΕ και καμιά Κομισιόν, αλλά ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.

Με άλλα λόγια, με το “ερώτημα” του Σόιμπλε για τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης που οι μη εκλεγμένοι γραφειοκράτες σπεύδουν να το μετατρέψουν σε “απόφαση”, η επιτροπεία της χώρας διευρύνεται στα πάντα και ο έλεγχος απολυτοποιείται, ενώ ο “μέγας κριτής” γίνεται μόνο ένας, ο Σόιμπλε.

Και αυτό κανείς δεν μπορεί να το προσπεράσει κάνοντας τον… Γερμανό. Ούτε η κυβέρνηση, που δικαιώνεται για την απόφασή της και κερδίζει πόντους σε μια πολύ δύσκολη για αυτήν συγκυρία, αλλά ούτε και η αντιπολίτευση, που οφείλει κάποτε να πάψει να… σχολιάζει τα τεκταινόμενα και να καταθέσει την (πολιτική) άποψή της για τα μέτρα, τη διαπραγμάτευση και τους “εταίρους”.

Πηγή : link[/expander_maker]

15
Dec

Yahoo Says Second Hack Affected More Than 1 Billion in 2013

Yahoo Says Second Hack Affected More Than 1 Billion in 2013.Yahoo! Inc. disclosed a second major security breach that may have affected more than 1 billion users, giving an update on its probe into hacks on its system before the sale of its main web businesses to Verizon Communications Inc.

The company said in a statement that it hasn’t been able to identify the “intrusion” associated with this theft by a third party in August 2013.

“Yahoo believes this incident is likely distinct from the incident the company disclosed” in September, according to the statement. The shares dropped as much as 2.6 percent in extended trading after the announcement.

Yahoo Says Second Hack Affected More Than 1 Billion in 2013
by Brian Womack
15 Δεκεμβρίου 2016, 12:12 π.μ. EET
Yahoo! Inc. disclosed a second major security breach that may have affected more than 1 billion users, giving an update on its probe into hacks on its system before the sale of its main web businesses to Verizon Communications Inc.

The company said in a statement that it hasn’t been able to identify the “intrusion” associated with this theft by a third party in August 2013.

“Yahoo believes this incident is likely distinct from the incident the company disclosed” in September, according to the statement. The shares dropped as much as 2.6 percent in extended trading after the announcement.

At that time, Yahoo said the personal information of at least 500 million users was stolen in an attack on its accounts in 2014, exposing a wide swath of its users ahead of the Verizon deal. The attacker was a “state-sponsored actor,” and stolen information may have included names, e-mail addresses, phone numbers, dates of birth, encrypted passwords and, in some cases, unencrypted security questions and answers, Yahoo has said.
In the 2013 hack disclosed Wednesday, Yahoo said compromised user account information may have included names, e-mail addresses, telephone numbers, dates of birth, hashed passwords and, in some cases, encrypted or unencrypted security questions and answers.

In November, Yahoo gave an update to investors on its internal review of the hack, saying an independent board committee is investigating how many employees at Yahoo knew about the breach.

Chief Executive Officer Marissa Mayer has tried to navigate questions about the security of the web portal’s products while preparing for Verizon to acquire the core internet operations. Yahoo said last month the $4.8 billion deal is still expected to close in the first quarter of next year.

Source: link

Comodo SSL

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του bestinsurance.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Περισσότερες πληροφορίες

Κανένα προσωπικό στοιχείο Χρήστη δε συλλέγεται εφόσον πρόκειται για απλή περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο. (Για την απλή περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο, δεν συλλέγεται κανένα προσωπικό στοιχείο του Χρήστη.) Κατά την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σχολιασμού ζητείται από τους Χρήστες η παροχή προσωπικών στοιχείων, τα οποία τηρούνται για λόγους ασφαλείας, όπως προβλέπει ο νόμος. (Τα στοιχεία που δίδονται από τους χρήστες κατά την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σχολιασμού τηρούνται μόνο για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.) Cookies και διεύθυνση IP Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας στις ιστοσελίδες μας ο υπολογιστής σας λαμβάνει ένα μικρό αρχείο, που ονομάζεται cookie. Το cookie αποθηκεύεται στον υπολογιστή ή τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να σερφάρετε στο διαδίκτυο. Όταν επισκέπτεστε μία από σας ιστοσελίδες σας δέχεστε στον υπολογιστή σας ένα ή περισσότερα cookies. Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο τοποθετείται στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας με την οποία περιηγείστε στο διαδίκτυο

Close