29/09/2016

29
Sep

EwG: Εκταμίευση της δόσης στο Eurogroup της 10ης Οκτωβρίου εφόσον κλείσουν οι εκκρεμότητες

EwG: Εκταμίευση της δόσης στο Eurogroup της 10ης Οκτωβρίου εφόσον κλείσουν οι εκκρεμότητες.EwG: Εκταμίευση της δόσης στο Eurogroup της 10ης Οκτωβρίου εφόσον κλείσουν οι εκκρεμότητες
share

Την πορεία υλοποίησης των προαπαιτούμενων που συνδέονται με την εκταμίευση της δόσης των 2,8 δισ. συζήτησαν οι εκπρόσωποι των υπουργείων Οικονομικών της Eυρωζώνης κατά τη σημερινή συνεδρίαση του EuroWorking Group.
Οι εκπρόσωποι των θεσμών ενημέρωσαν για την εφαρμογή των 12 προαπαιτούμενων ενώ παράλληλα έγινε σαφές από την ελληνική πλευρά πως τα υπολειπόμενα τρία προαπαιτούμενα θα εκπληρωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ευρωπαίος αξιωματούχος ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, πως εφόσον ρυθμιστούν και τα τελευταία προαπαιτούμενα το Eurogroup της 10ης Οκτωβρίου θα είναι σε θέση να αποφασίσει για την εκταμίευση της υποδόσης των 2,8 δισ.

Επιπλέον, στη σημερινή συνεδρίαση συμμετείχε και ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ ο οποίος ενημέρωσε το EWG για την πορεία των τεχνικών εργασιών σε ό,τι αφορά τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. Ο λόγος για τα μέτρα που στόχο έχουν να καταστήσουν πιο διαχειρίσιμες τις δανειακές υποχρεώσεις της Ελλάδας, όσο βρίσκεται σε πρόγραμμα. Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα τα εν λόγω μέτρα θα πρέπει αποφασιστούν πριν από το τέλος του χρόνου και να τεθούν σε εφαρμογή αρχής γενομένης από το 2017, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει ολοκληρωθεί έγκαιρα και η δεύτερη αξιολόγηση.

Σύμφωνα με πηγή του υπουργείου Οικονομικών, η δεύτερη αξιολόγηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου, με τους επικεφαλής της αποστολής των θεσμών στην Αθήνα να επιστρέφουν για να ξεκινήσουν εκ νέου τις διαπραγματεύσεις.

Πηγή : link


 

29
Sep

Αποχωρούν Hedge Funds από την Deutsche Bank

Αποχωρούν Hedge Funds από την Deutsche Bank.Όπως μεταδίδει το Bloomberg, τα hedge funds τα οποία εκκαθαρίζουν συναλλαγές παραγώγων μέσω της Deutsche Bank έχουν αποσύρει πλεονάζοντα ρευστά διαθέσιμα και θέσεις που έχουν στην μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα.

Τα Millenium Partners, Capula Investement Management και Rokos Capital Management είναι μεταξύ των 10 hedge funds που έχουν κόψει την έκθεση τους, ανέφερε καλά πληροφορημένη πηγή στο πρακτορείο. Τα hedge funds χρησιμοποιούν την Deutsche Bank για την εκκαθάριση των συναλλαγών τους σε παράγωγα επειδή δεν είναι μέλη οίκων εκκαθάρισης.

«Οι πελάτες μας συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πιο ενημερωμένους επενδυτές» δήλωσε εκπρόσωπος της Deutsche Bank σε ανακοίνωση που στάλθηκε με email. «Είμαστε πεπεισμένοι ότι η μεγάλη πλειοψηφία εξ αυτών έχουν πολύ καλή γνώση της σταθερής oικονομικής μας κατάστασης, του τρέχοντος μακροοικονομικού περιβάλλοντος, των νομικών διαδικασιών στις ΗΠΑ και την πρόοδο που σημειώνουμε στην εφαρμογή της στρατηγικής μας» πρόσθεσε.

Στη Γερμανία ο δείκτης DAX, έκλεισε με απώλειες 0,31% (10.405.54 μονάδες), με την μετοχή της Deutsche Bank να σημειώνει απώλειες μεγαλύτερες του 5%, επαναπροσεγγίζοντας τα πρόσφατα ιστορικά χαμηλά, ενώ απώλειες κοντά στο 5% σημείωσε και ο τίτλος της Commerzbank μετά την ανακοίνωση πως θα περικόψε περίπου 10.000 θέσεις εργασίας.

Η δεύτερη μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι αναμένει το κόστος αναδιάρθρωσης να ανέλθει στο 1,1 δισεκ. ευρώ. Η Commerzbank είπε ότι θα προχωρήσει στην περικοπή 9.600 θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης ή περίπου 20% του προσωπικού της στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης, αλλά σχεδιάζει να προσθέσει 2.300 θέσεις εργασίας σε τομείς όπου αναπτύσσονται οι δραστηριότητές της, με την καθαρή μείωση των θέσεων εργασίας να φθάνει έτσι τις 7.300.

Πηγή: Βloomberg.com

29
Sep

Δέσμευση Ρέντσι για φοροαπαλλαγές και 14η σύνταξη!

Δέσμευση Ρέντσι για φοροαπαλλαγές και 14η σύνταξη!Ο Ιταλός πρωθυπουργός προσπαθεί να τονώσει το προφίλ και την δημοτικότητά του ενόψει του δημοψηφίσματος που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου για τις συνταγματικές αλλαγές που έχουν ήδη εγκριθεί από το ιταλικό κοινοβούλιο.

Σε συνάντηση της ιταλικής κυβέρνησης με τα συνδικάτα αποφασίστηκε ότι θα έχουν δικαίωμα σε 14η σύνταξη στο εξής όλοι οι συνταξιούχοι με συνολικές απολαβές που δεν ξεπερνούν τα χίλια ευρώ τον μήνα.

Πρόκειται για τρία εκατομμύρια τριακόσιες χιλιάδες άτομα. Παράλληλα, όσοι συνταξιούχοι διαθέτουν ετήσιο εισόδημα μέχρι οκτώ χιλιάδες εκατό ευρώ δεν θα φορολογούνται.

Ο Ιταλός υπουργός εργασίας Τζουλιάνο Πολέτι δήλωσε ότι θα διατεθούν, συνολικά, έξι δισ. ευρώ σε διάστημα τριών ετών για την στήριξη των συνταξιούχων και των εργαζομένων. «Πρόκειται για ποσό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς να χρειάζεται η έγκριση των Βρυξελλών», πρόσθεσε.

Και σύνταξη πριν από τα 62

Η κυβέρνηση Ρέντσι και τα τρία μεγαλύτερα συνδικάτα της χώρας αποφάσισαν, επίσης, ότι όσοι πολίτες άρχισαν να εργάζονται όταν ήταν ανήλικοι, θα μπορούν να βγαίνουν στην σύνταξη πριν από τα 62 χρόνια, χωρίς καμία επιβάρυνση ή περικοπές.

«Πρέπει να λύσουμε ακόμη διάφορα κύρια θέματα, αλλά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι σημαντικά», σχολίασε η επικεφαλής του συνδικάτου Cisl, Ανναμαρία Φουρλάν.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός ξανάρχισε να συνεργάζεται με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις μετά από δυο χρόνια μη αποδοτικών σχέσεων.

Καταγγέλλει διαρκώς τα αρνητικά αποτελέσματα της λιτότητας που εφαρμόσθηκε από το 2008 μέχρι σήμερα και ζητά αύξηση των επενδύσεων για τα δημόσια έργα ώστε να αναπτυχθεί η οικονομία.

Μια νέα φάση, με σαφή αναφορά στην ανάγκη ουσιαστικότερης κοινωνικής πολιτικής. Θα πρέπει να δούμε αν πρόκειται για μόνιμη στάση ή προσωρινή τακτική.

ΠΗΓΗ: Deutsche Welle

29
Sep

Ποινική δίωξη για το σκάνδαλο στη «Μεγάλη Στοά»

Ποινική δίωξη για το σκάνδαλο στη «Μεγάλη Στοά».Ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κακουργηματικής υπεξαίρεσης καθώς και για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας σε βάρος του λογιστή της «Μεγάλη Στοά της Ελλάδος» και των συνεργατών του.

Η υπόθεση άνοιξε μετά από καταγγελία από μέλος της Τεκτονικής Στοάς για παρατυπίες στη διαχείριση των συνδρομών των μελών.

Ακολούθησε έρευνα από την οικονομική αστυνομία, που διενήργησε τον έλεγχο διαπίστωσε διαρροές δύο εκατομμυρίων ευρώ κατά τη διάρκεια των ετών 2006-2015.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα προέκυψε ακόμα ότι η «Στοά» δεν κατέβαλε ΦΠΑ και ότι δεν είχε εκδώσει ούτε καν ΑΦΜ.

 

Πηγή:link

29
Sep

«Νέα ψηφοφορία αν δεν συμμετέχει το ΔΝΤ στο τρίτο πακέτο»

«Νέα ψηφοφορία αν δεν συμμετέχει το ΔΝΤ στο τρίτο πακέτο».Αυξάνεται η δυσαρέσκεια στους κόλπους του συνασπισμού της Άγνκελα Μέρκελ διότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν έχει ακόμα δεσμευτεί ότι θα συμμετέχει στο τρίτο πακέτο στήριξης για την Ελλάδα. Η χώρα μπαίνει σιγά σιγά σε τροχιά εκλογών και, όπως είναι αναμενόμενο, πυκνώνουν οι δηλώσεις, οι προειδοποιήσεις και οι απαιτήσεις.

Ο χριστιανοκοινωνιστής (CSU) Πέτερ Ράμσαουερ, επικεφαλής της οικονομικής επιτροπής της Μπούντεσταγκ ζήτησε, με δήλωσή του στη Bild, να γίνει νέα ψηφοφορία στη γερμανική βουλή εάν το ΔΝΤ δεν διαβεβαιώσει τη συμμετοχή του μέχρι το τέλος του 2016.

«Πολλοί βουλευτές νοιώθουν “ότι τους έχουν κοροϊδέψει”», δήλωσε στην ίδια εφημερίδα και ο χριστιανοδημοκράτης βουλευτής και εκπρόσωπος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων Κρίστιαν φον Στέτεν, ενώ συμπλήρωσε ότι «σε τελευταία ανάλυση η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί στη βουλή κατά την ψηφοφορία για το τρίτο πρόγραμμα σωτηρίας της Ελλάδος τη συμμετοχή του ΔΝΤ. Δεν επιτρέπεται να συμπεριφέρεται κανείς έτσι στο Κοινοβούλιο».

Από την άλλη ο Μίχαελ Φούκς, αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του CDU, υπενθύμισε ότι πάντα λεγόταν ότι θα συμμετάσχει το ΔΝΤ. Ελπίζει δε ότι σύντομα το Ταμείο θα δώσει το πράσινο φως για τη συμμετοχή του.

Και ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, είχε δηλώσει χτες, Τετάρτη 28/9, στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της ομοσπονδιακής κάτω Βουλής της χώρας ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα συνεχίσει να συμμετέχει στο ελληνικό πρόγραμμα, τονίζοντας ότι είναι απαραίτητη η παρουσία του.

 

Πηγή:link

29
Sep

Παππάς: O κ. Μητσοτάκης έκανε «γαργάρα» όσα είχε πει αρχικά

Παππάς: O κ. Μητσοτάκης έκανε «γαργάρα» όσα είχε πει αρχικά.Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών έκανε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης έκανε «γαργάρα» όσα είχε πει αρχικά και ενώ στα δημοσιογραφικά γραφεία διέρρεε ότι θα έκανε «αντεπίθεση» στη δευτερολογία του χτες, δεν είπε τίποτα.

«Είναι προφανές ότι δεν έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί».

Όπως έιπε, «ο κ. Μητσοτάκης και η ηγετική του ομάδα θεώρησαν ότι αρκεί να αφήνουν κάποιους στις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες να ρίχνουν μύδρους και εμετούς κατά της κυβέρνησης, χωρίς να παίρνει κανείς την ευθύνη. Είναι πολύ κοντά οι ημέρες, θα μιλήσουμε με διευθύνσεις με ονόματα … ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο».

Αυτό που λέει η Νέα Δημοκρατία περί «κατάρρευσης» του διαγωνισμού «είναι λίγο αστείο», συνέχισε ο κ.Παππάς, καθώς ήδη έχουν εισπραχθεί 70 εκατ. ευρώ και θα φτάσουν τα 85-88 εκατ. ευρώ όταν ο κ.Σαββίδης καταβάλει την δική του πρώτη δόση.

 

Πηγή:link

29
Sep

Ντομπρόβσκις: Προβληματικό το σχέδιο αναθεώρησης της Βασιλείας ΙΙΙ

Ντομπρόβσκις: Προβληματικό το σχέδιο αναθεώρησης της Βασιλείας ΙΙΙ.Η σχεδιαζόμενη μεταρρύθμιση των παγκόσμιων τραπεζικών κανόνων, την οποία συζητούν οι ΗΠΑ, η Ευρώπη, η Ιαπωνία και άλλες μεγάλες οικονομίες, κινδυνεύει να επηρεάσει αρνητικά τις ευρωπαϊκές τράπεζες και πρέπει να αλλάξει, δήλωσε ο ευρωπαίος επίτροπος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Βάλντις Ντομπρόβσκις.

«Ως έχουν τα πράγματα, οι προτάσεις που έχει εκδώσει η Επιτροπή της Βασιλείας για συζήτηση θα υποδήλωναν σημαντική αύξηση των κεφαλαιακών απαιτήσεων σε όλους τους τομείς», είπε μιλώντας σε τραπεζικό συνέδριο στις Βρυξέλλες, όπως μεταδίδει το Reuters.

Κατά τον ίδιο, πρέπει να γίνει ακόμα δουλειά σε σειρά θεμάτων για να αποφευχθούν αλλαγές που θα οδηγούσαν σε σημαντική αύξηση των κεφαλαιακών απαιτήσεων για τον ευρωπαϊκό τραπεζικό κλάδο.

Η Επιτροπή της Βασιλείας, μια επιτροπή τραπεζικών εποπτών από περίπου 30 χώρες, έχει θέσει ως προθεσμία για την ολοκλήρωση της αναθεώρησης των υφιστάμενων τραπεζικών κανόνων (Βασιλεία ΙΙΙ) το τέλος του τρέχοντος έτους.

 

Πηγή:link

29
Sep

Μ. Ντράγκι: Yψηλότερα επιτόκια μόνο όταν υπάρξει περισσότερη ανάπτυξη

Μ. Ντράγκι: Yψηλότερα επιτόκια μόνο όταν υπάρξει περισσότερη ανάπτυξη.Αντίθετα του αναμενομένου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή του Γερμανικού Κοινοβουλίου δεν “ανέκρινε” / “έστησε στον τοίχο” τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Χαμηλοί ήταν και οι δικοί του τόνοι και στη συνέντευξή την οποία έδωσε στο πρώτο γερμανικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο (ARD).

Ζήτησε “υποστήριξη” της πολιτικής των χαμηλών επιτοκίων, ενώ δήλωσε πως λαμβάνει “πολύ σοβαρά” υπόψη τις ανησυχίες των Γερμανών αποταμιευτών / καταθετών και υποσχέθηκε βελτιώσεις. Σχολιάζοντας την αναμενόμενη, ως δυσάρεστη, επίσκεψή του στο γερμανικό Κοινοβούλιο / Μπούντεστακ είπε: «Ημουν ευγνώμων που θα μπορούσα να ανταλλάξω γνώμες με του βουλευτές. Με χαροποίησε το γεγονός».

Αποκόμισε δε την εντύπωση ότι το ζήτημα κατά τη συζήτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή της Μπούντεστακ ήταν να γίνει καλύτερα κατανοητή η πολιτική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ). Επιπλέον, όπως σημείωσε ο κ. Ντράγκι, διαπίστωσε ότι απολαμβάνει της υποστήριξης των βουλευτών για το μεγαλύτερο μέρος της.

Σε ό,τι αφορά στις συνέπειες της πολιτικής των χαμηλών επιτοκίων στους αποταμιευτές, ο επικεφαλής της ΕΚΤ είπε ότι τις λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη, αντίδοτο αποτελεί όμως μόνο η μεγαλύτερη ανάπτυξη. Σε αυτήν πρέπει να επιστρέψουμε ώστε να μειωθεί και η ανεργία στην Ευρώπη, όπως τόνισε. «Εάν συμβεί αυτό θα έχουμε ξανα υψηλότερους ονομαστικούς μισθούς και σε τελευταία ανάλυση τον πληθωρισμό τον οποίο επιδιώκουμε». Οταν φτάσει το 2% τότε θα αυξηθούν τα επιτόκια, υποσχέθηκε.

Ο Ντράγκι ρωτήθηκε και για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Deutsche Bank: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω την κατάσταση μεμονωμένων τραπεζιτικών ιδρυμάτων. Θα ήθελα όμως να επισημάνω ότι τα μοντέλα λειτουργίας των τραπεζών θα έπρεπε να είναι σε θέση να αντέχουν και εποχές χαμηλών επιτοκίων».

Τέλος, πρόσθεσε ότι τα αρνητικά επιτόκια δεν θα υπάρχουν για πάντα. Πιο σημαντικό είναι το ζήτημα «σε ποια έκταση και για πόσο θα είναι τα επιτόκια χαμηλά» όπως τόνισε.

Πηγή : link

29
Sep

Αισιοδοξία στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την αποκρατικοποίηση του ΔΕΣΦΑ

Αισιοδοξία στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την αποκρατικοποίηση του ΔΕΣΦΑ.Την αισιοδοξία τους για επίτευξη συμφωνίας με τη SOCAR για την αποκρατικοποίηση του ΔΕΣΦΑ, ύστερα από τη συνάντηση του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα με τη διοίκηση της εταιρίας, την περασμένη Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου, εκφράζουν πηγές του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εκτιμώντας ότι στο τελικό σχήμα θα είναι αυξημένη η συμμετοχή της ιταλικής SNAM. Οι ίδιοι κύκλοι απέκλειαν το ενδεχόμενο αυξήσεων στα τιμολόγια του ρεύματος για τη χρηματοδότηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τόνιζαν ότι το έλλειμμα θα αποσβεστεί ως το τέλος του 2017 με τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί.

Σε ό,τι αφορά τον ΔΕΣΦΑ, αναμένεται τώρα – σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που περιελήφθησαν στον νόμο με τα προαπαιτούμενα της πρώτης αξιολόγησης – από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας ο καθορισμός των τιμολογίων μεταφοράς για το 2017 και τα επόμενα χρόνια. Υπενθυμίζεται ότι η αρχική φόρμουλα υπολογισμού των τιμολογίων οδηγούσε σε αυξήσεις της τάξης του 65%, οι οποίες κατά τις τωρινές εκτιμήσεις θα περιοριστούν γύρω στο 35%. Παράλληλα, η συμμετοχή της SOCAR στο ΔΕΣΦΑ προβλέπεται να περιοριστεί σημαντικά κάτω από το 50% που είναι το όριο που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, η SOCAR θα μεταβιβάσει τουλάχιστον το 30% των μετοχών (από το 66% που θα αποκτήσει μέσω του διαγωνισμού, εφόσον αυτός ολοκληρωθεί) στην ιταλική SNAM με την οποία είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις.

Σε σχέση με το ΕΤΜΕΑΡ, που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών ρεύματος, οι πληροφορίες από το ΥΠΕΝ αποκλείουν το ενδεχόμενο αυξήσεων. Τονίζεται σχετικά ότι το έλλειμμα του λογαριασμού χρηματοδότησης των ΑΠΕ θα αποσβεστεί ως το τέλος του 2017, με τα μέτρα που ελήφθησαν το καλοκαίρι σύμφωνα με τα οποία οι προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας καλούνται να επιστρέψουν στους παραγωγούς ΑΠΕ το όφελος που αποκομίζουν από τη συμμετοχή της «πράσινης» ενέργειας στην αγορά, η οποία μειώνει τις τιμές χονδρικής του ρεύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέρ της σταδιακής απόσβεσης του ελλείμματος, χωρίς αύξηση του ΕΤΜΕΑΡ αλλά με διασφάλιση της ροής των πληρωμών προς τους κατόχους των ανανεώσιμων πηγών τάχθηκαν και εκπρόσωποι των παραγωγών σε συναντήσεις με τους θεσμούς που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες.

Πηγή : link

Comodo SSL

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του bestinsurance.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Περισσότερες πληροφορίες

Κανένα προσωπικό στοιχείο Χρήστη δε συλλέγεται εφόσον πρόκειται για απλή περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο. (Για την απλή περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο, δεν συλλέγεται κανένα προσωπικό στοιχείο του Χρήστη.) Κατά την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σχολιασμού ζητείται από τους Χρήστες η παροχή προσωπικών στοιχείων, τα οποία τηρούνται για λόγους ασφαλείας, όπως προβλέπει ο νόμος. (Τα στοιχεία που δίδονται από τους χρήστες κατά την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σχολιασμού τηρούνται μόνο για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.) Cookies και διεύθυνση IP Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας στις ιστοσελίδες μας ο υπολογιστής σας λαμβάνει ένα μικρό αρχείο, που ονομάζεται cookie. Το cookie αποθηκεύεται στον υπολογιστή ή τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να σερφάρετε στο διαδίκτυο. Όταν επισκέπτεστε μία από σας ιστοσελίδες σας δέχεστε στον υπολογιστή σας ένα ή περισσότερα cookies. Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο τοποθετείται στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας με την οποία περιηγείστε στο διαδίκτυο

Close