fbpx

12/06/2016

12
Jun

Τουσκ: Επτά χρόνια θα χρειαστούν για να «εκδοθεί» διαζύγιο ΕΕ-Βρετανίας

Τουσκ: Επτά χρόνια θα χρειαστούν για να «εκδοθεί» διαζύγιο ΕΕ-Βρετανίας.Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ υπολογίζει ότι θα χρειαστούν περίπου επτά χρόνια για να οριστικοποιηθεί το «διαζύγιο» μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ηνωμένου Βασιλείου, εφόσον οι Βρετανοί ψηφίσουν υπέρ της αποχώρησης της χώρας τους από την Ένωση στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου.

Μόνο η λύση των διάφορων συμβάσεων που συνδέουν τη Βρετανία με την Ευρώπη θα αποτελούσε μια «θλιβερή αλλά συγκριτικά απλή» διαδικασία, εξήγησε ο Ντόναλντ Τουσκ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Bild. Κάτι τέτοιο θα απαιτούσε περίπου δύο χρόνια, κατά την εκτίμησή του.

Όμως στη συνέχεια, η καθεμιά από τις υπόλοιπες 27 χώρες-μέλη της ΕΕ καθώς και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα πρέπει να εγκρίνουν το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή τη νέα σχέση της Βρετανίας με την ΕΕ. Για να γίνει αυτό «θα χρειαστούν τουλάχιστον πέντε χρόνια και, φοβάμαι ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις για επιτυχή κατάληξη» σε όλες τις περιπτώσεις, συνέχισε.

Πηγή : link

12
Jun

Νέα συνεργασία με την Qatar Insurance Company

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τη νέα μου συνεργασία με την Qatar Insurance Company.

Η Qatar Insurance Company Ιδρύθηκε το 1964 και ήταν η πρώτη εγχώρια ασφαλιστική εταιρεία στο κράτος του Qatar. Ηγείται της τοπικής αγοράς, είναι η μεγαλύτερη και η πλέον κερδοφόρα  ασφαλιστική εταιρεία στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής

Το 2009 δημιουργεί την QatarRe, μια παγκόσμια multi-line αντασφαλιστική με δραστηριότητα σε όλους τους τομείς ασφάλισης. Από το 2013 εξαπλασίασε την παραγωγή ασφαλίστρων και κατατάσσεται σήμερα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους αντασφαλιστές παγκοσμίως.

Η Qatar Insurance Company είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Κατάρ και η κεφαλαιοποίηση είναι άνω των 4 δις δολαρίων σε σταθερό και συνεπές ιστορικό αποδόσεων 50 ετών.

Τον Φεβρουάριο 2014 με την εξαγορά του Συνδικάτου Antares 1274 των Lloyds, (325 εκατομμύρια δολάρια), απέκτησε σημαντικό χαρτοφυλάκιο εξειδικευμένων Κινδύνων με έμφαση στην Ναυτασφάλιση και ενίσχυσε την διεθνή αναγνώριση του Group, ισχυροποιώντας την ηγετική της θέση στην παγκόσμια ασφαλιστική αγορά.

Η QIC διατηρεί μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες στην περιοχή του Κόλπου, με πιστοληπτική διαβάθμιση “Α-Stable” από την Standard & Poors και Α-Excellent από την A.M. Best.

Με ένα από τα πιο ανταγωνιστικά τιμολόγια της αγοράς.

Καλή αρχή

Αναβαλόγλου Γιώργος

Ασφαλιστικός & Χρηματοϊκονομικός Σύμβουλος

12
Jun

Βόμβα από την UEFA: Απειλεί με αποκλεισμό Αγγλία και Ρωσία

Βόμβα από την UEFA: Απειλεί με αποκλεισμό Αγγλία και Ρωσία.Τα τρομερά επεισόδια ανάμεσα σε Ρώσους και Άγγλους οπαδούς ίσως έχουν καταστροφικές συνέπειες για τις ομάδες των χωρών τους. Η Ρωσία αντιμετωπίζει την Σλοβακία στη Λιλ στις 15 Ιουνίου για τη δεύτερη αγωνιστική, η Αγγλία την Ουαλία στη Λανς στις 16 και οι δύο πόλεις βρίσκονται τόσο κοντά, που υπάρχουν φόβοι για νέα επεισόδια. Έτσι, η UEFA αποφάσισε να προειδοποιήσει τις δύο ομοσπονδίες ότι αν έχουμε σκηνές αντίστοιχες με εκείνες της Μασσαλίας, κινδυνεύουν αμφότερες με αποκλεισμό από τη συνέχεια του EURO.

Πηγή : link

12
Jun

Είσαι άνεργος; Δικαιούσαι έως 60.000 ευρώ για να ανοίξεις επιχείρηση

Είσαι άνεργος; Δικαιούσαι έως 60.000 ευρώ για να ανοίξεις επιχείρηση.
Τη δυνατότητα να λάβουν επιδότηση έως 60.000 ευρώ άνεργοι για να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση δίνει το νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα» από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα – Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Το πρόγραμμα του νέου ΕΣΠΑ είναι προϋπολογισμού 120 εκατ. ευρώ και αφορά επενδύσεις έως 60.000 ευρώ για το 100% της επένδυσης ενώ στοχεύει σε αξιοποίηση από 2.500 επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα, σύμφωνα με την προδημοσίευση, θα ενισχύσει την ίδρυση νέων επιχειρήσεων από φυσικά πρόσωπα που έχουν γεννηθεί πριν την 1η Ιανουαρίου 1991 στους τομείς: αγροδιατροφή, ενέργεια, πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες, εφοδιαστική αλυσίδα, περιβάλλον, τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, υγεία – φάρμακα, υλικά – κατασκευές.

Η περίοδος υποβολής προτάσεων θα ξεκινήσει με τη δημοσίευση της πρόσκλησης και θα διαρκέσει τουλάχιστον 2 μήνες.

Δυνητικοί δικαιούχοι της δράσης, για την ίδρυση νέας επιχείρησης, είναι φυσικά πρόσωπα που έχουν γεννηθεί πριν την 1.1.1991 ή ενώσεις αυτών, τα οποία:

– είναι άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ κατά την υποβολή της αίτησης ή

– ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα και δεν είναι έχουν σχέση μισθωτής εργασίας. Σε περίπτωση σύστασης εταιρικού σχήματος πρέπει όλοι οι εταίροι να πληρούν τις προϋποθέσεις αυτές.

Εισοδηματικά κριτήρια και για τις δύο κατηγορίες δικαιούχων θα τεθούν στην πρόσκληση του προγράμματος.

Πηγή : link

12
Jun

Γκάμπριελ: Οι Ναζί επέστρεψαν στη Γερμανία

Γκάμπριελ: Οι Ναζί επέστρεψαν στη Γερμανία.Ο Γερμανός αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα, συγκρίνει με τους Ναζί τα μέλη του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD), που στρέφεται κατά των μεταναστών, υποστηρίζοντας πως κάποιοι εξ αυτών επιθυμούν να φέρουν τη γερμανική κοινωνία πίσω στη δεκαετία του 60.

Μιλώντας στο Funke Media Group, ο Γκάμπριελ τονίζει πως το AfD, που έχει προκαλέσει οργή στην πολιτική ζωή της χώρας με μία σειρά από προκλητικές δηλώσεις εναντίον των μεταναστών και των Μουσουλμάνων κατά τους τελευταίους μήνες, έχει ακριβώς ως στόχο του να προκαλέσει τέτοιες αντιδράσεις.

[expander_maker more=”Διαβάστε περισσότερα” less=”Διαβάστε λιγότερα”]«Ό, τι ακριβώς λένε αυτοί, το έχω ακούσει—για να είμαι ειλικρινής—από τον ίδιο μου τον πατέρα, ο οποίος ήταν Ναζιστής μέχρι την τελευταία του πνοή», δηλώνει ο Γκάμπριελ στον ίδιο εκδοτικό όμιλο, στον οποίο ανήκουν μεταξύ άλλων κι οι εφημερίδες Μπερλίνερ Μόργκενποστ και Χάμπουργκερ Άμπεντμπλατ.

Ο Γκάμπριελ τονίζει πως ορισμένα μέλη του AfD αντιτίθενται στις κοσμοπολιτικές και φιλελεύθερες αξίες της μοντέρνας Γερμανίας. «Θέλουν να επιστρέψουμε στην καταπιεσμένη παλιά κοινωνία της Δυτικής Γερμανίας του 60, όταν οι γυναίκες ήσαν ακόμη κλεισμένες στα σπίτια κι οι ξένοι, οι ομοφυλόφιλοι κι οι λεσβίες θα έπρεπε να είναι αόρατοι, και στις μπυραρίες τα βράδια τραγουδούσαν στρατιωτικά θούρια», δηλώνει εμφατικά ο αντικαγκελάριος.

Η δημοφιλία του AfD έχει αυξηθεί τελευταία ένεκα της ανησυχίας που έχει εμφιλοχωρήσει στη γερμανική κοινωνία για την πολιτική ‘ανοικτών θυρών’ της καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ για τους πρόσφυγες, που έφερε μόνο το περασμένο έτος 1,1 εκατ. μετανάστες στη Γερμανία. Το κόμμα πρεσβεύει ότι η εισροή προσφύγων από τη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν, καθιστά το ενδεχόμενο «ισλαμοποίησης» της Γερμανίας μία αληθινή απειλή, ενώ τον Μάιο είχε στηρίξει διαδήλωση για την παγόρευση των μιναρέδων και της μπούρκας, τονίζοντας πως το Ισλάμ δεν είναι συμβατό προς το Γερμανικό Σύνταγμα. Το κόμμα πλέον αντιπροσωπεύεται σε οκτώ από τα 18 ομόσπονδα κρατίδια της χώρας, ενώ σε παγγερμανικό επίπεδο τα ποσοστά του κυμαίνονται περί το 15% στις δημοσκοπήσεις.

Τον περασμένο μήνα, ο αντιπρόεδρος του AfD Αλεξάντερ Γκάουλαντ είχε ξεσηκώσει την κατακραυγή όταν δήλωσε πως οι άνθρωποι στη Γερμανία δεν θα ήθελαν για γείτονά τους τον Ζερόμ Μπόατενγκ, σταρ του ποδοσφαίρου που έχει γεννηθεί στο Βερολίνο από πατέρα Γκανέζο. Η επικεφαλής του κόμματος Φράουκε Πέτρι εξέφρασε τη συγγνώμη της προς τον Μπόατενγκ, αλλά αργότερα κι εκείνη σήκωσε θύελλα αντιδράσεων όταν δήλωσε πως θα έπρεπε να επιτραπεί στην αστυνομία να χρησιμοποιεί όπλα εναντίον των παράτυπων μεταναστων.

Πηγή : link[/expander_maker]

12
Jun

Σκουρλέτης: Σαχλή πρωτοβουλία το «παραιτηθείτε», με απολίτικη ακροδεξιά λογική

Σκουρλέτης: Σαχλή πρωτοβουλία το «παραιτηθείτε», με απολίτικη ακροδεξιά λογική.Επίθεση στην αντιπολίτευση, από τον Πάνο Σκουρλέτη, κατά την ομιλία του χθες το βράδυ σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση στα Ιωάννινα.
“Απέναντι μας, έχουμε μία αντιπολίτευση, η οποία βρίσκεται σε ένα στρατηγικό αδιέξοδο, χωρίς να μπορέσει να δώσει μια εναλλακτική πολιτική πρόταση” τόνισε και πρόσθεσε ότι “προσπαθεί να κρυφτεί γύρω από σαχλές πρωτοβουλίες, όπως αυτή του “παραιτηθείτε”, που προωθεί μία απολίτικη, ακροδεξιά λογική”.
Μάλιστα επισήμανε πως η άρνηση του ρόλου των κομμάτων, είναι μία πολιτική άρνησης της Δημοκρατίας και υπογράμμισε ότι η αντιπαράθεση γίνεται πάνω σε προγράμματα, ιδέες και θέσεις. “Αλίμονο αν το όραμα του κ. Μητσοτάκη και όλων αυτών που εκφράζουν σήμερα την Ν.Δ., έχει μία κοινωνία, χωρίς απόψεις κόμματα και συνδικάτα”, είπε χαρακτηριστικά.

[expander_maker more=”Διαβάστε περισσότερα” less=”Διαβάστε λιγότερα”]Παράλληλα ο υπουργός, έστρεψε τα βέλη του και προς το ΠΑΣΟΚ που όπως είπε, την ίδια ώρα αρνείται να κάνει αυτοκριτική. “Οι βαρόνοι Βενιζέλος, Λοβέρδος και οι λοιποί, κάθε φορά που μιλάνε, προσπαθούν να επιβεβαιώσουν την ορθότητα των επιλογών τους, δηλαδή την ορθότητα των μεγάλων πολιτικών εγκλημάτων που έκαναν και οδήγησαν σε αδιέξοδα”, ανέφερε, για να προσθέσει πως, είναι κρίμα ένα ιστορικό κόμμα να κινείται στον αστερισμό της νεοφιλελεύθερης Ν.Δ..
Ο κ. Σκουρλέτης για το ζήτημα των ενδεχόμενων συμμαχιών, επανέλαβε πως το ενδιαφέρον βρίσκεται στις ζωντανές δυνάμεις της τοπικής αυτοδιοίκησης και στις όποιες δυνάμεις αρθρώνουν διαφορετικό λόγο στον συνδικαλιστικό χώρο, ενώ χαρακτήρισε, “μεταμοντέρνο μόρφωμα το ΠΟΤΑΜΙ και γραφικό, την Ένωση Κεντρώων του κ. Λεβέντη”.
Η συνδικαλιστική συγκρότηση, είναι αναγκαία σε ένα διάλογο με την κοινωνία, τόνισε ο υπουργός και επιτέθηκε στην ΓΣΕΕ, η οποία όπως είπε, θυμήθηκε ότι υπάρχει, από την στιγμή που ανέβηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.
“Το μόνο που τους νοιάζει είναι να έχουν ένα μαγαζάκι και να παίρνουν προγράμματα, να πηγαίνουν σε συνέδρια, σε ακριβά ξενοδοχεία στη Ρόδο και να έχουμε παντελή έλλειψη αντιπροσωπευτικότητας των εργαζομένων. Μάλιστα μετέφερε προσωπική του εμπειρία, λέγοντας πως, όταν ο ίδιος διατέλεσε υπουργός Εργασίας, στην πρώτη φάση της διαπραγμάτευσης, “δεν στήριξαν ούτε μία φορά την προσπάθεια για την επαναφορά των ΣΣΕ. Τίποτε επί της ουσίας”.
Ο κ. Σκουρλέτης έκανε και ειδική αναφορά στο ανοικτό μέτωπο της Παιδείας, στο οποίο ξεκίνησε ο διάλογος.
“Ποτέ δεν θα πούμε ότι η μόρφωση είναι εμπόρευμα, ότι τα σχολεία είναι επιχειρήσεις και οι μαθητές πελάτες. Αυτό είναι η αποθέωση της λογικής της αγοράς που μας βρίσκει απέναντι, είναι εχθρός μας” επισήμανε ενώ έκανε λόγο για βρώμικο πόλεμο εναντίον του υπουργού Παιδείας που έχει στοιχεία ρατσισμού.
Για τον Αναπτυξιακό Νόμο, υπογράμμισε πως φέρνει μία νέα ανάγκη για επενδύσεις, που όμως θα δίνουν προστιθέμενη αξία στην χώρα. Ο υπουργός μίλησε για αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων, ενώ χαρακτήρισε σημαντικές τις συμφωνίες που υπεγράφησαν με στόχο να αναδειχθεί η χώρα σε περιφερειακό ισχυρό ενεργειακό κόμβο.
Κληθείς από το κοινό, να τοποθετηθεί στο θέμα αλλαγής του εκλογικού συστήματος είπε ότι από θέση αρχής είμαστε υπέρ της απλής αναλογικής.
“Η σκέψη μας, χωρίς να είναι κάτι δεδομένο είναι να πάμε σε ένα αναλογικότατο εκλογικό σύστημα. Εγώ, έχω ένα ενδοιασμό με το εάν θα υπάρχει όριο εισόδου. Δεν είμαι υπέρ του bonus. Θα πρέπει να βρούμε τρόπο το εκλογικό σύστημα να κατοχυρωθεί συνταγματικά” σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε: Η απλή αναλογική αποτελεί σημαντική τομή στο πολιτικό σύστημα και κυβέρνησης συνεργασίας. Αυτό πρέπει τώρα να το κουβεντιάσουμε, που δεν βρισκόμαστε σε εκλογική περίοδο και όχι να αιφνιδιάσουμε.

Πηγή : link[/expander_maker]

12
Jun

Ρέντσι: Το 2014 ήμουν μόνος, δεν υπήρχε ο Τσίπρας που έφερε αριστερό άνεμο

Ρέντσι: Το 2014 ήμουν μόνος, δεν υπήρχε ο Τσίπρας που έφερε αριστερό άνεμο.«Την πρώτη φορά που έθεσα το θέμα της ευελιξίας σε Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, τον Ιούνιο του 2014, ήμουν εντελώς μόνος. Και η προσπάθεια καταβλήθηκε μόνον για να πετύχω να ενταχθεί η λέξη ευελιξία στο τελικό κείμενο», δήλωσε ο Ματέο Ρέντσι σε ανοικτή συζήτηση που οργάνωσε στην Ρώμη η εφημερίδα Λα Ρεπούμπλικα.

«Πρέπει να λάβετε υπόψη σας πως τότε δεν υπήρχε ακόμη ο (πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης) Τσίπρας –ο οποίος στην συνέχεια έφερε έναν αριστερό άνεμο στη συζήτηση– και ούτε στην Ισπανία είχαμε τα σημερινά δεδομένα», συνέχισε ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης.

«Τώρα, μετά από δυο χρόνια, μοιάζει να υπάρχει μια εναλλακτική, την οποία, ως χώρα, υποστηρίζουμε» συνέχισε ο Ρέντσι, τονίζοντας πως έχει πει επανειλημμένα στον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ότι θα ήθελε να έδειχνε κι η Γαλλία λίγο περισσότερο θάρρος.

Πηγή : link

12
Jun

Θρίλερ με το βρετανικό δημοψήφισμα

Θρίλερ με το βρετανικό δημοψήφισμα.Το ποσοστό των Βρετανών οι οποίοι τάσσονται υπέρ της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση ανέρχεται στο 43%, διατηρώντας οριακό προβάδισμα έναντι του ποσοστού των υποστηρικτών της παραμονής, το οποίο βρίσκεται στο 42%, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας The Sunday Times.

Η ίδια εταιρεία είχε διαπιστώσει ότι η εκστρατεία υπέρ της παραμονής είχε προβάδισμα μιας εκατοστιαίας μονάδας έναντι της εκστρατείας υπέρ της αποχώρησης σε μια δημοσκόπηση που είχε δημοσιευθεί τη Δευτέρα.

[expander_maker more=”Διαβάστε περισσότερα” less=”Διαβάστε λιγότερα”]Οι Βρετανοί πάνε στις κάλπες την 23η Ιουνίου για το δημοψήφισμα το οποίο θα κρίνει εάν το ΗΒ θα παραμείνει στην ΕΕ ή θα αποχωρήσει από αυτήν, μια απόφαση που θα έχει σημαντικές συνέπειες για την πολιτική, την οικονομία, την άμυνα και τη διπλωματία στη Βρετανία και ευρύτερα.

Bremain με μικρό προβάδισμα σε γκάλοπ του Οbserver

Ποσοστό της τάξης του 44% συγκεντρώνει η εκστρατεία υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση έναντι 42% που συγκεντρώνουν οι υπέρμαχοι του Brexit, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του ινστιτούτου Opinium για λογαριασμό της εφημερίδας Observer.

Οι Βρετανοί θα προσέλθουν στις κάλπες την 23η Ιουνίου σε ένα δημοψήφισμα που θα καθορίσει εάν η χώρα τους θα παραμείνει εντός της ΕΕ ή θα αποχωρήσει.

Μια επιλογή που θα έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην πολιτική ζωή, την οικονομία, τον τομέα της Άμυνας και της διπλωματίας στη Βρετανία και όχι μόνο.

Η δημοσκόπηση, όπου το 13% των ερωτηθέντων παραμένει αναποφάσιστο, έρχεται σε αντίθεση με μια έρευνα του ORB για την εφημερίδα Independent που δημοσιεύτηκε αργά χθες και στην οποία οι Βρετανοί πολίτες τάσσονται σε ποσοστό 55% υπέρ της εξόδου από την ΕΕ έναντι ποσοστού 45% υπέρ της παραμονής.

Δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 10 μονάδων στο «Βrexit»

Προβάδισμα 10 ποσοστιαίων μονάδων στην εκστρατεία υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση δίνει νέα δημοσκόπηση της ORB για λογαριασμό της εφημερίδας Independent.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή δείχνει ότι το 55% θα ψηφίσει στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου υπέρ του «Βrexit», ενώ μόλις το 45% θα ψηφίσει υπέρ της παραμονής.

Η διαδικτυακή δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 2.000 ατόμων στις 8 με 9 Ιουνίου. Σύμφωνα με την Independent τα αποτελέσμα είναι σταθμισμένα στο ποσοστό συμμετοχής. Η εφημερίδα δεν έδωσε κάποιο στοιχείο για το πόσοι από αυτούς που συμμετείχαν στην δημοσκόπηση είναι αναποφάσιστοι.

Μετά την δημοσίευση της δημοσκόπησης η στερλίνα πραγματοποιεί βουτιά 1,5% έναντι του δολαρίου.

Πηγή : link[/expander_maker]

Comodo SSL

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του bestinsurance.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Περισσότερες πληροφορίες

Κανένα προσωπικό στοιχείο Χρήστη δε συλλέγεται εφόσον πρόκειται για απλή περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο. (Για την απλή περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο, δεν συλλέγεται κανένα προσωπικό στοιχείο του Χρήστη.) Κατά την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σχολιασμού ζητείται από τους Χρήστες η παροχή προσωπικών στοιχείων, τα οποία τηρούνται για λόγους ασφαλείας, όπως προβλέπει ο νόμος. (Τα στοιχεία που δίδονται από τους χρήστες κατά την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σχολιασμού τηρούνται μόνο για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.) Cookies και διεύθυνση IP Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας στις ιστοσελίδες μας ο υπολογιστής σας λαμβάνει ένα μικρό αρχείο, που ονομάζεται cookie. Το cookie αποθηκεύεται στον υπολογιστή ή τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να σερφάρετε στο διαδίκτυο. Όταν επισκέπτεστε μία από σας ιστοσελίδες σας δέχεστε στον υπολογιστή σας ένα ή περισσότερα cookies. Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο τοποθετείται στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας με την οποία περιηγείστε στο διαδίκτυο

Close