12/03/2016

12
Mar

3.000 αγρότες, με πάνω από 600 τρακτέρ, απέκλεισαν το κέντρο του Ελσίνκι

3.000 αγρότες, με πάνω από 600 τρακτέρ, απέκλεισαν το κέντρο του Ελσίνκι διαμαρτυρήθηκαν για την κακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο αγροτικός τομέας..Μπλακ άουτ στο κέντρο του Ελσίνκι με περισσότερα από 600 τρακτέρ να  διακόπτουν την κυκλοφορία την Παρασκευή.

 

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η αγροτική παραγωγή της χώρας έχει απώλεσε περίπου τα δύο πέμπτα των εσόδων που είχε τις προηγούμενες χρονιές, και έτσι τα μέλη των συνδικάτων των αγροτών κατέβασαν πάνω από 600 τρακτέρ στο κέντρο της πρωτεύουσα της χώρας.

 

Πηγή:link

12
Mar

BBC: Τούρκοι Λιμενικοί χτυπούν με κοντάρια βάρκα με πρόσφυγες (βίντεο)

BBC: Τούρκοι Λιμενικοί χτυπούν με κοντάρια βάρκα με πρόσφυγες (βίντεο).Με κοντάρια Τούρκοι Λιμενικοί χτυπούν  σκάφος γεμάτο με πρόσφυγες, την ώρα που φεύγει με προορισμό την Ελλάδα, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει σήμερα στη σελίδα του το βρετανικό δίκτυο.

Όπως αναφέρει το BBC, το περιστατικό φαίνεται ότι συνέβη σε τουρκικά χωρικά ύδατα ενώ οι πρόσφυγες αναχωρούσαν με προορισμό τη Λέσβο.

Οι πρόσφυγες λένε ότι οι άνδρες της Ακτοφυλακής τους επιτέθηκαν, όμως οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι προσπαθούσαν να σταματήσουν τη βάρκα χωρίς να βλάψουν τους επιβάτες.

 

Πηγή:link

12
Mar

Χιονοστιβάδα καταπλάκωσε σκιέρ στις ιταλικές Αλπεις

Χιονοστιβάδα καταπλάκωσε δέκα  σκιέρ στις ιταλικές Αλπεις όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.Δύο νεκροί και αγνοούμενοι είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός.  Ηδη στην περιοχή έχουν σταλεί  ελικόπτερα και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι. Το δυστύχημα  έγινε στην  περιοχή του όρους Μόντε Νεβόζο.

image

Πηγή : link

12
Mar

Γ. Κατρούγκαλος: Σκληρή αλλά όχι αγεφύρωτη η διαπραγμάτευση

Γ. Κατρούγκαλος: Σκληρή αλλά όχι αγεφύρωτη η διαπραγμάτευση.Σε καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου με τους εκπροσώπους των θεσμών, στο πλαίσιο της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

Σύμφωνα με τον υπουργό, συζητήθηκαν θέματα της αρχιτεκτονικής μεταρρύθμισης, δηλαδή ποσοστά αναπλήρωσης και εθνική σύνταξη.

«Είπαμε τις απόψεις μας και θα συνεχιστεί η διαπραγμάτευση πάνω σε αυτά» τόνισε ο κ. Κατρούγκαλος, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι η διαπραγμάτευση είναι σκληρή, αλλά σε καμία περίπτωση αγεφύρωτη.

Ο υπουργός Εργασίας χαρακτήρισε αδιαπραγμάτευτο το ύψος της εθνικής σύνταξης στα 384 ευρώ, ενώ διευκρίνισε ότι δεν έχει τεθεί από τους δανειστές θέμα σύνδεσης της εθνικής σύνταξης με εισοδηματικά κριτήρια. Παράλληλα, ο κ. Κατρούγκαλος δήλωσε ότι δεν συζητήθηκε το θέμα των επικουρικών συντάξεων, επαναλαμβάνοντας ότι το εν λόγω ζήτημα θα συζητηθεί, όταν κλείσουν τα υπόλοιπα. Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι για το συγκεκριμένο θέμα η ελληνική πλευρά και το ΔΝΤ βρίσκονται στα δύο άκρα της διαπραγμάτευσης.

Σε ερώτηση σχετικά με τα ποσοστά αναπλήρωσης, ο κ. Κατρούγκαλος απάντησε ότι «ένα θέμα που έχουν θέσει και που το έχουμε ακούσει ως κριτική, γενικότερα, είναι ότι στο διάστημα μεταξύ 25 έως 35 ετών ασφάλισης, τα ποσοστά αυτά δεν υπηρετούν την ανταποδοτικότητα. Εμείς είπαμε ότι είμαστε διατεθειμένοι να το συζητήσουμε, με την αυτονόητη προϋπόθεση ότι δεν μιλάμε για επιπλέον περικοπές στο σύνολο της συνταξιοδοτικής δαπάνης», ενώ συμπλήρωσε: «Εσωτερικές διορθώσεις στην αρχιτεκτονική μας, που να μην καταλήγουν στο να επιβαρύνουν αυτούς που είναι πιο αδύναμοι, είμαστε διατεθειμένοι να τις κάνουμε».

Πηγή : link

12
Mar

Ν. Παππάς: «Έτοιμη σε λίγες μέρες η προκήρυξη του διαγωνισμού για τις άδειες των καναλιών»

Ν. Παππάς: «Έτοιμη σε λίγες μέρες η προκήρυξη του διαγωνισμού για τις άδειες των καναλιών».ο υπουργός Επικρατείας, χαρακτήρισε ως θεμιτό, συνεχή και εφικτό τον στόχο διεύρυνσης της κυβερνητικής πλειοψηφίαςο οποίος παράλληλα καυτηρίασε τη στάση της αντιπολίτευσης . Τι είπε για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τα νούμερα, που παρουσιάζονται σχετικά με τους πρόσφυγες

Ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς χαρακτηρίζει τον στόχο διεύρυνσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας «θεμιτό, συνεχή και εφικτό» απορρίπτοντας το ενδεχόμενο οικουμενικής κυβέρνησης και προαναγγέλλοντας «εθνική συνεννόηση» με την αντιπολίτευση το θέμα του χρέους ώστε η κυβέρνηση να πάει στην Ευρώπη με κοινή γραμμή.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News» ο κ. Παππάς ασκεί σκληρή κριτική στον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Βασίλη Λεβέντη. Για τον πρώτο λέει πως «έχει εγκαταλείψει οποιαδήποτε αναφορά στην Κεντροαριστερά και έχει υιοθετήσει μια ακραία ρητορική ενάντια την κυβέρνηση» και για τον δεύτερο πως «πνίγεται στην αναξιοπιστία και το γνωστό από παλιά ύφος του». Για τη Φώφη Γεννηματά σχολιάζει ηπιότερα πως «η αναφορά της στην Κεντροαριστερά ή τη Σοσιαλδημοκρατία την κάνει το μοναδικό κόμμα αυτού του είδους που προαπαιτεί και τη συμμετοχή μιας ακραίας νεοφιλελεύθερης Δεξιάς για να μπει και αυτό στην κυβέρνηση».

Ο υπουργός Επικρατείας προαναγγέλλει «γενναίο άνοιγμα σε πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις» ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αντιστοιχήσει την κοινωνική δυναμική του κυρίαρχου πολιτικού κόμματος στα αριστερά του πολιτικού φάσματος με την οργανωμένη του βάση. Άρα χρειάζεται γενναίο άνοιγμα σε πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, στον απλό κόσμο που μας πιστεύει και μας παρακολουθεί. Αν δεν το τολμήσουμε θα είμαστε κατώτεροι της ιστορικής περίστασης».

[expander_maker more=”Διαβάστε περισσότερα” less=”Διαβάστε λιγότερα”]Ο κ. Παππάς θέτει εκ νέου θέμα απομάκρυνσης του ΔΝΤ, σημειώνοντας πως «όλο και περισσότεροι βλέπουν τι μπορεί να συμβεί αν ένας μη ευρωπαϊκός θεσμός ανακατεύεται τόσο πολύ στα ευρωπαϊκά πράγματα».

Ο υπουργός ερωτάται αν ανησυχεί «για τις συνέπειες λόγω παραμονής δεκάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών στη χώρα» και απαντά: «Πρόκειται για σύντομη παραμονή, υπό αξιοπρεπείς συνθήκες, σε νέες οργανωμένες δομές που συνεχίζει να κατασκευάζει η ελληνική κυβέρνηση. Τα νούμερα που προβάλλονται – σχεδόν εμμονικά- από μερίδα των ΜΜΕ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Θα υπάρχει αναμφισβήτητα μια δυσκολία αλλά αυτή θα είναι απολύτως διαχειρίσιμη σε όλα τα στάδια της διαδικασίας».

Αναφορικά τέλος με τις τηλεοπτικές άδειες, λέει πως σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμη η προκήρυξη του διαγωνισμού για την αδειοδότηση των ιδιωτικών καναλιών, που θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση. Για την κατάθεση των φακέλων θα δοθεί χρόνος περίπου 1,5 μήνα.[/expander_maker]

Πηγή:link

12
Mar

Πώς θα είναι ο κόσμος όταν αφανιστεί η ανθρωπότητα;

Πώς θα είναι ο κόσμος όταν αφανιστεί η ανθρωπότητα;Όταν ο άνθρωπος εγκαταλείψει κάποιο μέρος στη γη, τότε επεμβαίνει η φύση για να το διεκδικήσει εντελώς.Συχνά δημιουργούν ένα θέαμα που είναι ταυτόχρονα τρομακτικό και συναρπαστικό. Είναι σα να ρίχνουμε μια ματιά στο μέλλον, όταν η ανθρωπότητα θα έχει εγκαταλείψει τον πλανήτη ή θα έχει αφανιστεί. Ένας χρήστης στο Instagram, ο itsabandoned προσφέρει πολλές τέτοιες εικόνες που μας βοηθούν να σκεφτούμε το μέλλον του κόσμου μας.

Ένα νυχτερινό κλαμπ κατεστραμμένο από φωτιά

 

Το κουφάρι ενός εμπορικού πλοίου στο βυθό της Ερυθράς Θάλασσας

 

[expander_maker more=”Διαβάστε περισσότερα” less=”Διαβάστε λιγότερα”]Ένα θερμοκήπιο, που σίγουρα ήταν κάποτε υπέροχο, σε ένα κήπο

 

Τα ερείπια ενός παλιού κάστρου στη Σίντρα της Πορτογαλίας

 

Μια εγκαταλελειμμένη εκκλησία στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ

 

Crystal Mill, Κολοράντο, ΗΠΑ

 

Ένα ξεχασμένο τούνελ τρένου στο Παρίσι

 

Sintra Well, Πορτογαλία

 

Μια πόλη-φάντασμα που καταστράφηκε κατά τη διάρκεια του ισπανικού εμφυλίου πολέμου στη Belchite της Ισπανίας

 

Ένα σπίτι στην εξοχή της Νορβηγίας

 

Ο σκελετός ενός πλοίου στην κομητεία Louth, Ιρλανδία

 

Μια εγκαταλελειμμένη εκκλησία στη Γαλλία

 

Ένα ακόμα εγκαταλελειμμένο παρεκκλήσι

 

Ο κίτρινος δρόμος από τούβλα σε ένα εγκαταλελειμμένο θεματικό πάρκο για τον “Μάγο του Οζ” στη Βόρεια Καρολίνα

 

Η κάποτε δημοφιλής “Stairway to Heaven” στη Χαβάη

 

Ένα εγκαταλελειμμένο πλοίο κοντά στη Φουερτεβεντούρα, Κανάριοι Νήσοι

 

Ένα ετοιμόρροπο κάστρο στην Πολωνία

 

Ένα ερημωμένο ψαροχώρι στην Κίνα

 

Άλλο ένα εγκαταλελειμμένο κάστρο

 

Το Hotel de Salto στην Κολομβία

 

Οτι απέμεινε από ένα παλιό παλάτι στο Βέλγιο

 

Ένα εγκαταλελειμμένο εξοχικό

[/expander_maker]

 

Πηγή:link

12
Mar

Επιδοτήσεις από 7.500-100.000 ευρώ για πολύ μικρές επιχειρήσεις – Δείτε τις προϋποθέσεις

Επιδοτήσεις από 7.500-100.000 ευρώ για πολύ μικρές επιχειρήσεις – Δείτε τις προϋποθέσεις.Το πρόγραμμα λέγεται «Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές».

Το πρόγραμμα, που προκηρύσσεται στις 7 Απριλίου, θα ενισχύσει υφιστάμενες πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε οκτώ στρατηγικούς τομείς προτεραιότητας του ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), δηλαδή στους τομείς της Αγροδιατροφής και της Βιομηχανίας Τροφίμων, των Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών (ΠΔΒ), των Υλικών και Κατασκευών, της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, της Ενέργειας, του Περιβάλλοντος, των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και της Υγείας.

[expander_maker more=”Διαβάστε περισσότερα” less=”Διαβάστε λιγότερα”]Όροι και προϋποθέσεις

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν υφιστάμενες και νέες πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις. Ειδικότερα μπορούν να συμμετάσχουν:

Υφιστάμενες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους οκτώ στρατηγικούς τομείς προτεραιότητας και τηρούν βιβλία Β’ και Γ’ κατηγορίας, οι οποίες μέχρι τις 31/12/2015 έχουν κλεισμένες δύο ή περισσότερες διαχειριστικές χρήσεις ή νέες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους οκτώ στρατηγικούς τομείς προτεραιότητας και δεν εμπίπτουν στην ως άνω κατηγορία των υφιστάμενων και έχουν συσταθεί μέχρι τις 31/12/2015.

Στην κατηγορία των μμε, ως μικρή επιχείρηση ορίζεται η επιχείρηση η οποία απασχολεί λιγότερους από 50 εργαζόμενους και της οποίας ο ετήσιος κύκλος εργασιών ή το σύνολο του ετήσιου ισολογισμού δεν υπερβαίνει τα 10 εκατ. ευρώ.

Στην κατηγορία των MμE, ως πολύ μικρή επιχείρηση ορίζεται η επιχείρηση η οποία απασχολεί λιγότερους από δέκα εργαζόμενους και της οποίας ο ετήσιος κύκλος εργασιών ή το σύνολο του ετήσιου ισολογισμού δεν υπερβαίνει τα 2 εκατ. ευρώ.

Οι βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής μιας επιχείρησης στο πρόγραμμα είναι οι ακόλουθες:

Να έχει την -κατά περίπτωση- απαιτούμενη εν ισχύ άδεια λειτουργίας ή την υποβληθείσα στον αρμόδιο φορέα αίτηση έκδοσης ή ανανέωσης αυτής, για τη/ις δραστηριότητα/ες στην/ις οποία/ες δραστηριοποιείται. Eάν το επενδυτικό σχέδιο αφορά σε ΚΑΔ στον οποίο δεν έχει δραστηριοποιηθεί η εταιρεία, η επιχείρηση υποχρεούται να προσκομίσει την άδεια λειτουργίας πριν από την καταβολή της τελευταίας πληρωμής. Επιχειρήσεις που στερούνται της απαιτούμενης νόμιμης άδειας λειτουργίας, καθώς και επιχειρήσεις των οποίων η άδεια έχει λήξει και δεν έχουν υποβάλει αίτηση για έκδοση ανανεωμένης άδειας μέχρι την ημερομηνία υποβολής της πρότασης απορρίπτονται εξ αρχής από τη δράση.

Να δραστηριοποιείται στην ελληνική επικράτεια και να πραγματοποιήσει επένδυση σε μία μόνο Περιφέρεια.

Να λειτουργεί αποκλειστικά με μία από τις ακόλουθες μορφές: επιχειρήσεις εταιρικού / εμπορικού χαρακτήρα (Ανώνυμη Εταιρεία, Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης, Ομόρρυθμη Εταιρεία ή Ετερόρρυθμη Εταιρεία και ΙΚΕ, Ατομική Επιχείρηση, Συνεταιρισμός, Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση του Ν. 4019/2011 – ΚΟΙΝΣΕΠ).

Να μην αποτελεί προβληματική επιχείρηση κατά την έννοια που δίδεται στο δίκαιο περί κρατικών ενισχύσεων.

Να μην είναι υπό πτώχευση, εκκαθάριση ή αναγκαστική διαχείριση.

Να μην εκκρεμεί σε βάρος τους ανάκτηση ενίσχυσης.

Να διαθέτει ή να δεσμευθεί με υπεύθυνη δήλωση του νόμιμου εκπροσώπου ότι μέχρι την ολοκλήρωση της δράσης/επένδυσης θα μεριμνήσει για τις κατάλληλες υποδομές και υπηρεσίες με σκοπό τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε αυτές, όπου αυτό είναι απαραίτητο, ατόμων με αναπηρία.

Να υποβάλει έως ένα επενδυτικό σχέδιο ανά ΑΦΜ.

Το επενδυτικό σχέδιο (φυσικό και οικονομικό αντικείμενο) να μην έχει ολοκληρωθεί πριν από την ημερομηνία υποβολής της πρότασης.

Να υποβάλει στο επενδυτικό σχέδιο δαπάνες που δεν έχουν χρηματοδοτηθεί και δεν έχουν ενταχθεί σε άλλο πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από εθνικούς ή κοινοτικούς πόρους.

Να δεσμευτεί ότι το επενδυτικό σχέδιο δεν έχει υποβληθεί για ένταξη και δεν θα υποβληθεί σε άλλο πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από εθνικούς ή κοινοτικούς πόρους.

Το συνολικό ποσό των ενισχύσεων ήσσονος σημασίας που έχει λάβει στο παρελθόν η ενιαία επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης από αυτή τη δράση, να μην υπερβαίνει το ποσό των 200.000 ευρώ (ή 100.000 ευρώ για τον τομέα των μεταφορών) μέσα σε μία τριετία (τρέχον ημερολογιακό έτος και τα δύο προηγούμενα ημερολογιακά έτη) πριν από τον χρόνο χορήγησης του εννόμου δικαιώματος της ενίσχυσης.

Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής πρότασης στο πρόγραμμα οι δημόσιες επιχειρήσεις, οι δημόσιοι φορείς ή δημόσιοι οργανισμοί ή/και οι θυγατρικές τους, καθώς και οι εταιρείες στο κεφάλαιο ή τα δικαιώματα ψήφου των οποίων συμμετέχουν, άμεσα ή έμμεσα, με ποσοστό μεγαλύτερο του 25% οι ΟΤΑ και όλοι οι παραπάνω δημόσιοι φορείς μεμονωμένα ή από κοινού.

Επίσης, δεν έχουν δικαίωμα οι επιχειρήσεις που εντάσσονται σε ήδη οργανωμένο ομοιόμορφο δίκτυο διανομής προϊόντων ή παροχής υπηρεσιών και οι οποίες εκμεταλλεύονται -κατόπιν σχετικών συμβάσεων- άδειες εκμετάλλευσης δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας, που αφορούν συνήθως σε εμπορικά σήματα ή διακριτικούς τίτλους και τεχνογνωσία για τη χρήση και τη διανομή αγαθών ή υπηρεσιών (π.χ. franchising, shop in shop κ.λπ.). Ολες οι παραπάνω συνθήκες αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής στη δράση. Η μη ικανοποίηση κάθε μίας εξ αυτών αποτελεί συνθήκη αποκλεισμού του επενδυτικού σχεδίου.

Προθεσμία 24 μηνών

Η προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 24 μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Ενταξης. Επισημαίνεται ότι δαπάνες τουλάχιστον ίσες με το 30% του εκάστοτε εγκεκριμένου επιχορηγούμενου προϋπολογισμού της επένδυσης θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί και να έχουν αποτελέσει αντικείμενο αιτήματος επαλήθευσης στο πρώτο έτος υλοποίησής της, εφόσον η ημερομηνία ολοκλήρωσης της χρηματοδοτούμενης επένδυσης υπερβαίνει τους 12 μήνες.

Κάλυψη έως 50% για επενδυτικά σχέδια από 15.000 έως 200.000 ευρώ

Στο πλαίσιο του προγράμματος ενισχύονται επενδυτικά προγράμματα ύψους από 15.000 έως και 200.000 ευρώ. Η χρηματοδότηση καλύπτει το 40% των επιλέξιμων δαπανών και προσαυξάνεται κατά 10%, φτάνοντας στο 50% στην περίπτωση πρόσληψης νέου προσωπικού.

Ως επιλέξιμες προς χρηματοδότηση δαπάνες, χαρακτηρίζονται αυτές που πραγματοποιήθηκαν μετά τις 11 Φεβρουαρίου 2016, ημερομηνία κατά την οποία ανακοινώθηκε το πρόγραμμα. Ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε επενδυτικής πρότασης δυνητικού δικαιούχου ενίσχυσης δεν μπορεί να είναι μικρότερος των 15.000 ευρώ και δεν μπορεί να υπερβαίνει τον κύκλο εργασιών του έτους 2015 ή το ποσόν των 200.000 ευρώ στην περίπτωση που ο κύκλος εργασιών της επιχείρησης το έτος 2015 ήταν μεγαλύτερος 200.000 ευρώ.

Κατηγορίες δαπανών

Οι κατηγορίες δαπανών που επιδοτούνται είναι οι εξής:

Κτήρια, εγκαταστάσεις και περιβάλλον χώρος.

Μηχανήματα – Εξοπλισμός.

Αϋλες δαπάνες.

Μισθολογικό κόστος εργαζομένων (υφιστάμενο ή/και νέο προσωπικό) μέχρι 24.000 ευρώ ως ακολούθως: 12.000 ευρώ ανά ΕΜΕ (υφιστάμενη ή/και νέα) και μέχρι δύο ΕΜΕ. Ετήσια Μονάδα Εργασίας (ΕΜΕ) θεωρείται η πλήρης απασχόληση για διάστημα ενός έτους, δηλαδή η συμπλήρωση 40 ωρών εβδομαδιαίως για 12 μήνες από ένα άτομο πλήρους απασχόλησης ή από περισσότερα άτομα μερικής απασχόλησης κατά το ίδιο διάστημα.

Υποβολή αιτήσεων

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων: www.ependyseis.gr/mis. Δεν κατατίθεται φυσικός φάκελος με τεκμηρίωση (δικαιολογητικά) κατά τη φάση της υποβολής.

Τα δικαιολογητικά θα υποβληθούν μετά την αξιολόγηση και την προσωρινή βαθμολογική κατάταξη και μόνον για τα δυνητικά εντασσόμενα επενδυτικά σχέδια.[/expander_maker]

Πηγή : link

Comodo SSL

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την απόλαυση του bestinsurance.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Περισσότερες πληροφορίες

Κανένα προσωπικό στοιχείο Χρήστη δε συλλέγεται εφόσον πρόκειται για απλή περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο. (Για την απλή περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο, δεν συλλέγεται κανένα προσωπικό στοιχείο του Χρήστη.) Κατά την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σχολιασμού ζητείται από τους Χρήστες η παροχή προσωπικών στοιχείων, τα οποία τηρούνται για λόγους ασφαλείας, όπως προβλέπει ο νόμος. (Τα στοιχεία που δίδονται από τους χρήστες κατά την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα σχολιασμού τηρούνται μόνο για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου.) Cookies και διεύθυνση IP Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας στις ιστοσελίδες μας ο υπολογιστής σας λαμβάνει ένα μικρό αρχείο, που ονομάζεται cookie. Το cookie αποθηκεύεται στον υπολογιστή ή τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να σερφάρετε στο διαδίκτυο. Όταν επισκέπτεστε μία από σας ιστοσελίδες σας δέχεστε στον υπολογιστή σας ένα ή περισσότερα cookies. Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο το οποίο τοποθετείται στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας με την οποία περιηγείστε στο διαδίκτυο

Close